Artikeln innehåller reklamlänkar

Kronprinsessan Mette-Marits diss efter Shaman Dureks ord

Det har gått ungefär fyra månader sedan det blev känt att norska prinsessan Märtha Louise hade funnit kärleken på nytt – i amerikanska Shaman Durek.
Paret har mötts av mycket kritik på sociala medier sedan kärleken blev offentlig, men från resten av den norska kungafamiljen verkar Durek inte heller få så mycket värme.

Det var ungefär tre år sedan den norska prinsessan Märtha Louise, 47, och maken Ari Behn, 46, valde att gå skilda vägar efter fjorton år tillsammans. Sedan dess har Märtha Louise flertalet gånger talat om sitt singelliv tills hon i maj avslöjade att det fanns en ny kärlek i hennes liv – den amerikanska författaren Durek Verrett, 45, mer känd som Shaman Durek.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Han är den sjätte generationen av schamaner och påbörjade sin spirituella karriär redan som 11-åring då han påbörjade sina studier. Som Shaman ses han som en länk mellan den verkliga världen och andevärlden och enligt den schamanistiska tron är naturen besjälad och i världen finns massor osynliga krafter som på olika sätt kan ha en påverkan på människor.

Shaman Durek har gjort sig till ett känt namn i Hollywood och har ett gediget kundregister, då han exempelvis står Gwyneth Paltrow, 46, väldigt nära.

Innan kärleken med den norska prinsessan blev offentlig arbetade paret tillsammans. Men sedan de gick ut med sin kärleksrelation har de tvingats motta kraftigt med kritik. När de exempelvis var ute på en gemensam kommersiell turné, som de kallade The princess and the shaman, var det vissa som krävde att Märtha Louise skulle avsäga sig sin prinsesstitel.

Enligt Svensk dam är det många som ständigt fortsätter ifrågasätta relationen i kommentarsfälten, så fort Märtha Louise eller Shaman Durek publicerar bilder på varandra på sociala medier. Paret tenderar dock båda två att vara snabba med att radera alla negativa kommentarer.

Mette-Marits tystnad på Instagram

Shaman Durek är själv duktig på att ge kärleksfulla kommentarer på Instagram. Någon som han flertalet gånger setts ge kärleksfulla ord till är till hans svägerska; norska kronprinsessan Mette-Marit, 46.

”Saknar dig, älskar dig”, skrev Durek till en bild på Mette-Marit för någon månad sedan.

Svensk dam skriver att kommentaren möttes av total tystnad från norska kronprinsessan. Däremot var det andra följare som kommenterade, däribland en som simpelt skrev: ”Ge dig”.

Nyligen publicerade Mette-Marit en bild på henne tillsammans med maken kronprins Haakon, 46.

”Älskar er båda. Saknar er. Kram från London”, kommenterade då Shaman Durek till bilden.

Kommentaren möttes av ifrågasättande ord från flera följare.

”Vem är du?”, frågar en följare medan en annan kritiserade shamanens företag:

”Att göra reklam för din bok på kronprinsessans Instagram är så fel. Du borde inte dra in kungafamiljen i ditt kontroversiella företag.”

På det har Shaman Durek svarat att han inte gjort reklam för något.

”Va? Jag har inte gjort reklam för något. Vad pratar du om? Förklara dina anklagelser tack.”

Men trots diskussionerna som uppstått på Mette-Marits bild så har hon inte överhuvudtaget gett någon respons till Shaman Dureks kärlekshälsningar. Inte heller har hon raderat de kommentarer där han ifrågasatts.

Även fast Mette-Marit följer Durek på Instagram har hon dock aldrig lämnat en kommentar eller gillat någon av hans bilder.

FOTO: TT/Andreas Fadum, Instagram

SENASTE NYTT!