Artikeln innehåller reklamlänkar

Kronprinsessan Marys starka tal om sonen Vincents kamp

Kronprinsessan Mary och sonen Vincent

Kronprinsessan Mary kunde inte hålla känslorna tillbaka när hon under ett tal kom in på sin 7-årige sons okända kamp. "Han förstår att just denna lilla händelse har en mycket större effekt än vad man kan tro, speciellt med tanke på att Vincent är så ung", säger hon.

Danska kronprinsessan Mary, 46, har fyra barn tillsammans med maken kronprins Frederik, 50, och hon är onekligen stolt över dem.

Häromdagen talade hon på en kongress på Copenhagen business school och delade då med sig av en personlig händelse som satt spår i hennes mammahjärta. Som ett exempel för att barnen tar ansvar för miljön så nämnde hon hur 7-årige prins Vincent ska ha reagerat på när en person slängde en cigarett i vattnet.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

– Han sa då att fimpen inte bara smutsade ner i vattnet, utan att den därmed också skadade fisken som fanns i havet. Jag frågade då om han sa något till personen i fråga, men Vincent svarade då, det har pappa redan gjort. Detta är något som gör mig mycket glad och tacksam, sa kronprinsessan och tvingades harkla för att samla ihop sig innan hon kunde fortsätta:

– Han förstår att just denna lilla händelse har en mycket större effekt än vad man kan tro, speciellt med tanke på att Vincent är så ung.

Mary, som från början kommer från Australien, gifte sig med sin kronprins Frederik 2004. Sedan dess har fått barnen Christian, 12, Isabella, 11, och 7-åriga tvillingarna Vincent och Josephine.

Se kronprinsessan Marys fina tal här:

LÄS OCKSÅ: Kronprins Frederik stoppad – nekades på krogen

LÄS OCKSÅ: Bilderna som skakar Spanien – privata bråket mellan drottningarna fångat på film

FOTO: Ibl, Youtube

SENASTE NYTT!