LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Heta ryktet om norska och danska kungligheterna – detaljen avslöjar

29 jun, 2024 
Loke Westberg
Ingrid Alexandra & Christian
Nyligen stod det klart att prinsessan Ingrid Alexandra och Magnus Heien Haugstad går skilda vägar.
Nu pekas en annan kunglighet ut som hennes nya kärlek.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidentenBrand logo
Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidenten

Efter två års romans bekräftades det nyligen att prinsessan Ingrid Alexandra, 20, och hennes pojkvän Magnus Heien Haugstad, 24, går skilda vägar, något som avslöjades av norska Se og Hør. Flera olika källor ska ha bekräftat ryktet för tidningen.

Den fyra år äldre pojkvännen har blivit välkomnad med öppna armar i det norska kungahuset och uppbrottet kommer som en chock för många. Men nu är det alltså över och Ingrid Alexandra har flyttat hem till sina föräldrar, kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit på Skaugum.

Han pekas ut som Ingrid Alexandras nya kärlek

Tätt inpå avslöjandet var dock danska Se og hør snabba med att peka ut den danska kronprinsen Christian, 18, som en potentiell ny kärlek för Ingrid Alexandra.

Hans enda tidigare officiella relation var med Jaqueline Adams, som han träffade på gymnasiet.

– Det är sant att vi har varit ett par, men i övrigt har jag inga kommentarer, sa kronprinsen till danska Se og hør i vintras.

Annons

Sågs bredvid varandra under exklusiv middag

Det har spekulerats i dansk press att det ska finnas en hemlig kärlek för Christian, men det är inget som bekräftats från något håll. Därav får han antas vara ”på marknaden”, och kanske en potentiell dejt till Ingrid Alexandra?

Hon och kronprins Christian har känt varandra hela livet och på hans 18-årsdag förra året var hon med och firade honom i Köpenhamn. Det var till och med så att hon fick hedersplatsen bredvid kronprins Christian vid middagen på Christiansborgs slott. Där syntes de två sitta och prata ledigt med varandra.

Ingrid Alexandra och Christian gjorde sitt första utländska framträdande redan när svenska kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel i Stockholm.

Senast det uppstod en kunglig romans inom de nordiska kungahusen var mellan danska kung Frederik IX och Ingrid av Sverige, men det är snart 100 år sedan och visst låter det otroligt att det skulle ske igen.

FOTO: TT

Annons