Kritik mot Kate Middleton och prins William efter Archies dop

Kate Middleton och Prins William anklagas för att se olyckliga ut på Archies dop, medan föräldrarna Meghan Markle och prins Harry är stolta över att visa upp sin son.

Efter Archies dop verkar det inte som att den brittiska kungafamiljen kan dölja fejden mellan prins Harry och Meghan Markle på ena sidan och prins William och Kate Middleton på den andra.

Den 6 maj i år blev Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, äntligen föräldrar till sitt första barn, sonen som fått namnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Nästan exakt ett år innan de blev föräldrar gifte sig Meghan och Harry och det var redan efter bröllopet som rubriker blossade upp i media om en kris i kungahuset – vilken berodde på Meghans och svägerskan Kate Middeltons, 37, dåliga relation. 

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Efter det har det spekulerats mycket kring om de påstådda bråken har att göra med att Kate har känt sig hotad av den amerikanska skådisen, eller om Meghan är den otrevliga i situationen.

När Archie döptes den 6 juli togs ett gruppfoto med hela den brittiska kungafamiljen, där Meghan och Harry stolt visade upp sin lilla son. Med på fotot fanns William och Kate.

Eftersom bröderna inte står varandra särskilt nära längre, har många börjar spekulera vilt kring familjefotot. På bilden sitter Meghan och och Harry längst fram i mitten och det riktigt strålar om dem, vid sidan av dem sitter Kate ner och William står bakom henne och ser inte alls lika lyckliga ut.

”Ser så sur ut”

Sajten In touch weekly rapporterar om vad flera personer har skrivit om fotot på sociala medier.

”Såg ni kroppsspråket på den här bilden? Så stor lucka mellan de två olika paren och William ser så sur ut”, skriver ett uppmärksamt fan och en annan håller med:

”Kate har inget riktigt leende i hennes ansikte. Hon ser plågad ut. William ser ut som att han har luktat på något hemskt. De ser inte ut att vara överlyckliga över att vara där”.

Men det finns också vissa sociala medieanvändare som försvarar William och förklarar det som att kanske det bara var kameran som fångade honom på bild vid fel tillfälle.

”Gode gud, spekulationer kring prins Williams ansikte och hur han såg ut när han poserade för ett familjefoto efter dopet. Lämna dem ifred. Inte konstigt att de vill behålla sitt privatliv med alla knäppa åsikter”, skriver en person medan en användare har en annan teori:

”Jag tycker det ser ut som att han försöker dölja ett skratt. Han ler på något sätt. Folk borde sluta med det här med att analysera allt. Det är ett underbart familjefoto från en lycklig dag!”

FOTO: TT/SussexRoyal/Chris Allerton, TT/MEGA/James Whatling