Kate Middletons udda smeknamn till prins William avslöjat

Kate Middleton och prins William

Kate Middleton och prins William har varit gifta i åtta år. Nu avslöjas vad paret kallar varandra – när ingen annan hör.

Kate Middleton, 37, och prins William, 36, gifte sig 2011 i ett storslaget bröllop som lockade åskådare från hela världen. Paret har tre barn tillsammans: prins George, 5, prinsessan Charlotte, 3, och lilla prins Louis, 9 månader.

Ett par som varit tillsammans så länge som Kate och prins William utvecklar som bekant egna vanor och egenheter. Kungligheter är inget undantag och nu avslöjas vad Kate har för smeknamn på sin make. Hon kallar honom nämligen för ”Baldy”.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

En källa berättar för The Sun varifrån hon fått smeknamnet.

– Han klagade över henne ändlösa hårman och Baldy blev hennes vassa svar, ska källan ha sagt.

Förra året klippte sig prins William riktigt kort, på inrådan av Kate som tyckte att han skulle acceptera att han blivit ordentligt tunnhårig. Även prins Williams hårfagre lillebror, prins Harry, 34, ska ha retat honom för sitt bakåtklättrande hårfäste, något som ska ha gjort sitt till för att få prins William att snagga sig.

Prinsparets smeknamn till varandra

Enligt The Sun är dock Baldy ett något mer rumsrent namn än det han tidigare fått av Kate. När de först började dejta ska hon ha kallat sin käresta för ”Big Willy”.

Prins William har naturligtvis också ett kärleksfullt namn på sin fru. Han kallar henne ”DoD”, vilket står för Dutchess of Dolittle. Det har tidigare pratats om att drottning Elizabeth ska ha varit kritisk till Kate Middleton innan hon gifte sig med prins William – för att hon inte arbetade heltid. Smeknamnet ska vara en blinkning till detta.

– De kungliga är inte särskilt bra på att kommunicera med varandra så det här är ett sätt att hantera saken. Smeknamn är ett sätt att undkomma familjespänning kring vissa saker, säger en källa och fortsätter:

– De kan också vara en ganska barnslig familj. De älskar att leka lekar och de ger varandra fåniga presenter. Jag tror det är för att de måste vara så allvarliga i sina offentliga liv.

LÄS MER: Nya uppgifter om bråket mellan Meghan Markle och Kate Middleton

LÄS MER: Drottningens glädje: Meghan Markle och Kate Middleton försonas

FOTO: TT/DAVID HARTLEY

Senaste nytt