LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Kate Middleton om tuffa tiden med prins William: ”Isolerad”

23 jan, 2020 
Malin Ljung
Prins William och Kate Middleton
Utåt sett ser Kate Middleton och prins William starka ut som äkta makar.
Men nu erkänner hon att de haft en tuff tid, och att hon kände sig väldigt ensam.
– Jag var isolerad, säger hon.
Annons
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinnaBrand logo
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinna

Den brittiska kungafamiljen står mitt i en storm och varje steg har bevakats sedan några veckor. Orsaken är att prins Harry och hustrun Meghan Markle plötsligt bestämt sig för att dra sig tillbaka från de kungliga plikterna och skapa ett eget liv, delvis i USA.

Drottning Elizabeth har haft privat möte med sin son prins Charles och barnbarnen prins William och prins Harry – med utgången att Harry och Meghan lämnar kungafamiljen helt och nu ska bli ekonomiskt självständiga.

Ett par som däremot alltid stått troget vid drottningens sida och inte skapat alltför många rubriker är prins William och hustrun Kate Middleton. De två gifte sig 2011 och har sedan dess fått tre barn.

Brittiska prins Louis dop i juli 2018.
Kate Middleton och prins William har barnen George, Charlotte och Louis tillsammans.
Prins William och Kate Middleton under deras bröllop 2011.
I sommar firar de nio år som gifta.

Kate Middletons tuffa tid när prins George föddes

Men nu erkänner Kate Middleton att deras familjeliv inte alls varit så okomplicerat som det kan verka. I början av sitt äktenskap och tiden efter att de fått sin första son prins George för drygt sex år sedan bodde de i Wales, där prins William tjänstgjorde i flygvapnet.

Annons

I början av veckan återvände Kate dit för att besöka ett familjecentrum i Cardiff, och även om hon inledde med att det var trevligt att vara tillbaka delades hon med sig av den tuffa tid hon själv upplevde när de bodde där.

– Det var det första året och jag hade precis fått George. William arbetade med sök och räddning, och när vi kom upp hit hade vi en liten, liten bebis med oss i Anglesey, säger Kate Middleton nu enligt People.

Och just den detaljen, att komma till ett nytt ställe med ingen uppbackning från familj var svår för den nyblivna mamman.

”Det var så isolerat”

– Det var så isolerat, så bortkopplat. Jag hade ingen familj runt mig och han gjorde nattskift. Så… om jag bara hade haft ett center som det här, säger Kate Middleton.

Under sitt besök passa Kate Middleton på att leka med barnen som fanns på plats och enligt bilderna är det svårt att missa att hertiginnan är otroligt barnkär. Förutom sonen prins George har hon och William även prinsessan Charlotte och prins Louis. Men några fler barn verkar det inte bli.

Under ett besök i Bradford, Yorkshire förra veckan träffade hon ett fan som stolt berättade att han skickat gratulationskort för varje barn som paret fått. Kate tackade, men svarade med att det troligtvis inte blir fler tillfällen för liknande gratulationskort.

– Jag tror inte att William vill ha några fler, säger Kate Middleton.

FOTO: TT

Annons