TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kate Middleton försvunnen sedan 2 månader – prins William ställer in

01 mar, 2024 
Maria Broberg
Brittiska kungafamiljen har skakats av ett flertal sjukdomsbesked på senaste tiden.
Nu riktas alla blickar mot prinsessan Kate – som varit försvunnen från offentligheten i över två månader.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakomBrand logo
Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom

Det brittiska kungahuset har minst sagt skakats av tunga besked på den senaste tiden. Tidigare i år gick Kung Charles ut med att han drabbats av cancer och i veckan rapporterades det att släktingen Lady Gabriellas make Thomas Kingston plötsligt gått bort.

Nu är det prinsessan Kate Middleton, 42, som hela Storbritannien pratar om. Hon har nämligen inte synts till i offentligheten på flera veckor.

Prinsessan Kates försvinnande – har lagts in på sjukhus

I veckan ställde plötsligt prins William in sitt deltagande vid sin gudfar kung Konstatin II av Greklands minnesgudstjänst.

Anledningen till hans frånvaro berodde på "personliga skäl" och nu spekulerar många om det kan kopplas ihop med prinsessans Kates försvinnande.

Senaste gången vi såg prinsessan Kate var när hon och William deltog vid en traditionsenlig gudstjänst på juldagen förra året – vilket var för mer än två månader sedan.

I januari kom beskedet att Kate blivit inlagd på sjukhus för en planerad magoperation.

Annons

Det har inte framgått exakt vad Kates operation varit för, men enligt brittiska Mirror har William ställt in sina kungliga åtaganden för att vara med sin fru.

Så mår prinsessan Kate idag – återhämtar sig fram till påsk

Enligt källor till People mår prinsessan Kate bra trots omständigheterna. Men det kommer att ta tid innan vi får se prinsessan igen.

"Det ger ett bra exempel åt oss andra, eftersom du ofta blir tillsagd att gå tillbaka till jobbet så snart som möjligt, vilket kan vara skadligt. Det är bra för oss alla att se henne (Kate) ta sig tid, återhämta sig ordentligt och sedan komma tillbaka. Vi kan alla lära oss av det", säger källan till People.

I det första uttalandet från kungahuset gällande Kates operation meddelade de att prinsessan inte kommer att återvända till sina offentliga åtaganden förens efter påsk.

FOTO: Chris Jackson/WPA Pool/Shutterstock, SplashNews.com

Annons