James hemliga liv efter kärleken Dianas död: Sorgligt

Prinsessan Dianas älskare James Hewitt har aldrig gått vidare efter hennes död. Nu vittnar grannar och vänner om Hewitts ensamma liv och isolering.

När prinsessan Diana dog lämnade hon inte bara den närmaste familjen och större delar av världen i sorg – även den hemliga älskaren James Hewitt blev ensam kvar på jorden.

Den 58-årige polospelaren och Diana ska ha fattat tycke för varandra när hon var prisutdelare under poloturnering. De ska efter det ha haft en hemlig kärleksrelation mellan åren 1986-1991.

Trots att det gått nästan 20 år sedan Diana dog i den tragiska bilkraschen i Paris uppges James Hewitt inte ha gått vidare med sitt liv. Han bor kvar på den engelska landsbygden tillsammans med sin mor, bara några mil från huset där han och Dianas hemliga kärleksmöten ska ha ägt rum.

– James lever ett tystlåtet liv. Han kommer och går och vill inte att någon ska lägga sig i hans liv, säger Hewitts mor Shirley till Radar Online.

Diana och James ska ha fattat tycker för varandra under detta möte.LÄS OCKSÅ: Prinsessan Dianas hemlighet avslöjad: ”Hon vägrade”

Angela Connelly driver en pub i lilla Lympstone, där Diana och James ska ha arrangerat några kärleksmöten.

– Han lever ett anonymt liv och det är rätt så sorgligt, för att vara ärlig. Han är för alltid associerad med Diana och han har inte gått vidare och gift sig eller skaffat en egen familj, säger Connelly.

En granne till James Hewitt vittnar även han om att prinsessans ökända älskare gjort allt för att gå under radarn.

– Han är arbetslös och går knappt ut. Han lever ett väldigt tyst liv. I år när det är 20 år sedan prinsessans död är han ännu mer fokuserad på att hålla sig utanför rampljuset, säger grannen och fortsätter:

– Det är uppenbart att Diana var hans livs kärlek även om hon fortfarande var gift med prins Charles när de hade sin affär. Det är både en välsignelse och förbannelse att han blev involverad med Diana. Det är en grej han aldrig kommer kunna lämna bakom sig.

Många tror att James Hewitt är prins Harrys biologiska far, något James hävdar inte är fallet.

James Hewitt har tidigare pekats ut som prins Harrys, 32, biologiska far, något han själv faktiskt uttalat sig om:

– Det är på hedersord absolut ingen chans att jag är Harrys far. Jag kan garantera er det.

James Hewitt ska även ha erkänt att prins Harry redan var född när han och Diana inledde en affär.

LÄS OCKSÅ: Första bröllopsbilderna på prins Harry och Meghan

LÄS OCKSÅ: Prins Charles hotad – tvingad till att gifta sig med Diana

LÄS OCKSÅ: Prästens fräcka ord till prins Harry efter lyxbröllopet

FOTO: Ibl