Artikeln innehåller reklamlänkar

Hovexperten: Därför vägrar Meghan Markle och prins Harry visa upp Archie

prins harry och meghan markle med sonen Archie

Det har snart gått två månader sedan prins Harry och Meghan Markle blev föräldrar till lille Archie. Ännu har inte en enda bild där sonen tydligt syns släppts. Den svenska hovexperten Johan T. Lindwall förklarar nu varför det kungliga paret är så privata.
Slå på ljud

Den 6 maj i år föddes Archie Harrison Mountbatten-Windsor, son till Meghan Markle, 37 och prins Harry, 34. Glädjen var stor när beskedet om den nya familjemedlemmen dök upp på Instagram.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, hälsade Meghan Makle och prins Harry i ett inlägg.

Bara tre dagar efter förlossningen visade det kungliga paret upp både lilla Archie och sig själva för pressen. Deras nyfödde son låg då ordentligt inlindad i en filt och han hade en vit mössa på huvudet.

Meghan markle och prins harry med Archie

Här visar prins Harry och Meghan Markle upp lilla Archie för första gången.

Ilskan efter bilden på Archie

Därefter drog sig familjen in i bebisbubblan och varken Meghan Markle eller Archie syntes till på flera veckor. Det skulle dröja enda tills den 16 juni innan folket fick se nästa bild på den nyfödde pojken. På den amerikanska dagen för fars dag la paret upp en bild på Instagram där man ser den lilla bebisen kika fram bakom sin pappas hand.

Prins harrys hand håller om Archie

Här är bilden som inte blev så populär hos de kungliga fansen.

Halva Archies ansikte är dolt bakom handen och det ledde till starka reaktioner från flera av parets fans och följare. I kommentarsfältet är det många som önskar att prinsparet valt en annan bild.

“Okej, jag gillar den kungliga familjen, men den här bilden är ett slag i ansiktet!! Vi förstår att ni vill hålla honom borta från offentligheten, men lägg inte ut några bilder då. Att lägga upp övre halvan på hans huvud är ett slag i ansiktet på era följare … Skärp er, din bror som en dag kommer bli kung har visat bilder på sina tre barn. Varför är ditt barn mer speciellt?” skriver en upprörd person i en kommentar.

”Varför kan de inte bara stolt visa upp honom? Om de nu inte vill visa upp hela hans ansikte, varför visa något alls?” skriver en annan.

Därför visar prins Harry och Meghan Markle inte upp sin son

Lilla Archie blir snart två månader gammal, men fortfarande har ingen ordentligt bild på honom släppts. Hänt har pratat med den svenska hovexperten Johan T. Lindwall, även chefredaktör på den kungliga tidningen Svensk dam. Han har en teori gällande varför man inte har visat upp Archie än.

– Jag tror att man väntar till tillfälle då man släpper riktiga familjebilder på alla tillsammans, och jag tror att man vill hålla honom lite privat tills vidare, säger han.

Johan T. Lindwall säger att folket antagligen kommer att få vänta till dopet med att se de första ordentliga bilderna på den nya familjemedlemmen.

Prins William och Kate Middletons val med barnen

Att prins Harrys bror, prins William, 37, och hans fru Kate Middleton, 37, samtidigt har varit så öppna med att visa sina barn har sin förklaring.

– Jag tror att Meghan vill hålla sin son lite borta från rampljuset och det är stor skillnad, William och Kates barn är ju tronföljare, det är ju inte Harry och Meghans barn, säger Johan T. Lindwall.

Kate Middleton och prins William sitter på ett träd med sina barn

Kate Middleton och prins William har inga problem att visa upp barnen Charlotte, George och Louis.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!