TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Så blir Estelles skolgång efter allvarliga händelserna

10 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Prinsessan Estelles skola Campus Manilla i krismöte
Efter flera oroväckande och allvarliga händelser på prinsessan Estelles skola Campus Manilla krävde Skolinspektionen flera åtgärder. En källa uppgav då att kronprinsessan Victoria och prins Daniel övervägde att flytta Estelle till en annan skola. Nu ger hovet besked om hur vårterminen kommer bli för prinsessan.
Annons

Höstens skolstart var en stor händelse för prinsessan Estelle, 6, som förväntansfull anlände till första skoldagen tillsammans med mamma Victoria och pappa Daniel.

Skolan som Estelle började på – Campus Manilla på Djurgården – är en av Stockholms mest prestigefyllda skolor. Där går barn till kändisar, kungligheter och näringslivstoppar. På prinsessan Estelles första skoldag fanns flera fotografer på plats för att fånga ögonblicket på bild. Men efter det har det istället rapporterats om flera händelser som skakat skolan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Krismöte över situationen med Estelle

Annons