LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Hovet särade på Kate Middleton och Meghan Markle

11 nov, 2019 
Malin Ljung
Prins Harry och hustrun Meghan Markle tog en paus och ryktas vara på väg att lämna den brittiska kungafamiljen.
Under söndagen återförenades de med prins William och Kate Middleton, men bilder visar hur hovet valt att sära på svägerskorna.
Annons
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummorBrand logo
Det här kostade Meghan Markles gravidkläder – miljonsummor

För bara några veckor sedan chockade prins Harry och hustrun Meghan Markle hela världen när de ställde in alla sina kungliga uppdrag. I sex veckor skulle de ta en paus för att de ”behövde mer tid med familjen”. I det här fallet handlade det inte om kungafamiljen – utan istället med varandra och sonen Archie.

Samtidigt talade paret ut i en dokumentär på ITV om den tuffa tiden de har bakom sig. Bland annat berättade Meghan Markle om första tiden som nybliven mamma, en period som inte varit en dans på rosor för den tidigare skådespelaren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Varje kvinna, särskilt när de är gravida, är sårbara. Så det blev riktigt utmanande. Och när du har en nyfödd, du vet. Speciellt som kvinna – det är mycket, säger hon och fortsätter:

– Så att addera det på toppen av allt, bara att försöka vara en nybliven mamma eller nygift. Det är… ja… och tack för att du frågade, för det är inte många som har frågat ifall jag är okej. Men det är en väldigt verklig sak att gå igenom bakom kulisserna.

Annons

Prins Harrys hårda ord om relationen med William

Även prins Harry tog bladet från munnen och bekräftade att relationen med storebror prins William har sett bättre dagar.

– Saker händer, det är oundvikligt när man är en del av den här familjen. Vi är bröder, det har varit dåliga dagar och goda dagar. Vi träffar inte varandra lika mycket som vi brukade göra, säger prins Harry.

Prins William och Harry såg sammanbitna ut under Remembrance sunday.

 

 

 

Bröderna har tillsammans med sina fruar Kate Middleton och Meghan Markle inte sett ihop på en mycket lång tid, samtidigt har det spekulerats i att det knakar i fogarna. Enligt uppgifter kommer de två ingifta svägerskorna inte särskilt bra överens.

Annons

Klyftan mellan Kate Middleton och Meghan Markle

Under söndagen samlades hela den brittiska kungafamiljen för att hylla krigshjältar under Remembrance sunday. Många hade nog hoppats att se prinsparen tillsammans – men så blev det inte. William och Harry dök förvisso upp sida vid sida när de hyllade krigshjältarna, men klyftan mellan Kate Middleton och Meghan Markle gick inte att ta miste på.

De båda hertiginnorna stod nämligen inte ens tillsammans, istället stod de på en varsin balkong.

Kate Middleton stod på en egen balkong tillsammans med drottning Elizabeth och Camilla.

Annons
Meghan Markle hade sällskap av grevinnan Sophie och Tim Laurence.

 

 

 

 

Kate Middleton och Meghan Markle hade särats på det första gemensamma uppdraget på mycket lång tid.

Kate Middleton hade sällskap av drottning Elizabeth och Camilla, medan Meghan Markle stod på en balkong några meter bort tillsammans med grevinnan Sophie och Tim Laurence.

FOTO: TT

Annons