LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Så mörkar hovet prins Carl Philips problem – bilden avslöjar sanningen

03 nov, 2023 
Prins Carl Philip dök plötsligt upp med gipsad på högerhanden häromveckan.
En olycka som hovet verkar göra allt för att mörka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelbergs olämpliga skämt till kungen – hemliga uppgörelsenBrand logo
Stefan Odelbergs olämpliga skämt till kungen – hemliga uppgörelsen

När prins Carl Philip delade ut pris under kocktävlingen Årets kock i mitten av oktober var han på plats utan några konstigheter. Men bara någon dag där efter syntes prinsen plötsligt med gips på handen. Detta var vid tidpunkten helt okommenterat och väckte snabbt en stor oro.

”Prins Carl Philip ramlade olyckligt i förra veckan i samband med en familjeaktivitet och skadade då armen.”, skriver hovet i ett mejl.

Så mörkar hovet prins Carl Philips problem med handen

Sedan dess har det varit tyst ifrån hovet och prinsen gällande olyckan. Men härom dagen delade kungahuset med sig av nya bilder på prinsen på deras sociala medier. På den första bilden i bildspelet sitter Carl Philip med högerhanden dold under bordet, detta tillskillnad från kvinnan brevid honom som har båda händerna synligt upplagda på bordet. Kanske handlar prinsens posering av sin höger hand just om att han inte vill visa upp den gipsade handen.

På bild två visar det sig däremot allt svårare att dölja handen då prinsen står med båda händerna synligare. Bland kommentarerna har vissa följare frågat vad prinsen råkat ut för men frågorna lämnas obesvarade.

Prinsessan Leonores benbrott – tvingades till operation

Prinsens olycka är inte den enda som inträffat på senaste inom kungafamiljen. I våras tvingades prinsessan Madeleine avbryta sitt besök i Sverige och snabbt bege sig hem till USA efter att prinsessan Leonore ramlat och brutit armen.

Frakturen var då så pass allvarlig att lill-sessan fick genomgå operation. Någon dag efter olyckan kunde hovet bekräfta att Leonore var opererad och att allting hade gått bra.

Hänt har utan framgång sökt hovet för en kommentar om prinsens hälsotillstånd.

FOTO: Mischa Schoemaker, Instagram

Annons