Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Så firar prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bröllopsdagen

05 jun, 2019 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills bröllopsdag
För sex år sedan gifte sig prinsessan Madeleine med finansmannen Chris O’Neill. Nu avslöjar hovets informationschef Margaretha Thorgren hur makarna ska fira sin bröllopsdag.
Annons
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”Brand logo
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”

Det var i höstas som prinsessan Madeleine, 36, flyttade från Sverige till Florida i USA tillsammans med sin familj, som består av maken Chris O’Neill, 44, och barnen Leonore, 5, Nicolas, 3, samt Adrienne, 1. Just nu befinner sig prinsessan dock på svensk mark eftersom hon under veckan har lanserat sin nya barnbok Stella och hemligheten, som hon författat tillsammans med Karini Gustafson-Teixeira och Marie Oskarsson.

Bokreleasen ägde rum på Junibacken i Stockholm i tisdags. Ingen av Madeleines familjemedlemmar var på plats vid lanseringen och enligt hovets informationschef Margaretha Thorgren är anledningen att händelsen endast berör prinsessan själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den kommer att uppmärksammas i familjen senare men för det här eventet så är det ju ett samarbete med Bonnier som bjuder in och det är prinsessan Madeleine tillsammans med några andra som är författare, sa Margaretha Thorgren inför eventet på Junibacken.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills bröllopsdag

Prinsessan kommer att tillbringa en stor del av sommaren i just Sverige. Men hon kommer inte att ha sin make vid sin sida under hela perioden. Detta på grund av att han jobbar som finansman och inte har möjlighet att ta semester i flera månader.

– Han kommer därför att kombinera att vara tillsammans med familjen under sommarlovet och att arbeta, sa Margareta Thorgren till Expressen tidigare i år.

Annons