TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hovet avslöjar: Därför stoppas Meghan Markle från sociala medier

10 jan, 2018 
AvJoakim Almén
I anpassningen till den kungliga livsstilen passar det inte att ha sociala medier. Nu har den tidigare sociala medier-aktiva soon to be prinsessa, Meghan Markle raderat sin Twitter, Instagram och Facebook.
Annons

Meghan Markle, 36, verkade tycka sociala medier var roligt – innan hon sprang in i prins Harry, 33, och fick anpassa sitt sociala medier-postande till det brittiska hovets mer sparsmakade sociala medier-användande. Nu, med stundande giftermål med den brittiska prinsen 19 maj, har ”Suits”-skådespelaren raderat sin Twitter, Instagram och Facebook, rapporter Us Weekly.

– Miss Markle är tacksam över alla som har följt hennes konton i sociala medier genom åren, men har inte använt dem på ett tag och tagit beslutet att stänga ner dem, säger en representant för Kensington Palace.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Markle var tidigare väldigt aktiv på främst Instagram, och hade i december förra året närmre två miljoner följare. Hon drev även tidigare den egna livsstilssajten The Tig.

Att hon nu stoppas från sociala medier är kanske inte superöverraskande – ingen i den brittiska kungafamiljen finns på sociala medier. Det enda som finns är hovets officiella konto – @kensingtonroyal – där det basuneras ut nyheter då och då kring det brittiska kungahuset.

Annons

Förändringen är inte den första Markle tvingats göra för att anpassa sitt liv mot en mer kunglig livsstil, hon kommer även att avsluta sina skådespelarkarriär i samband med giftermålermålet.

– Jag ser det inte som att jag ger upp någonting, jag ser det bara som en förändring, har hon sagt.

Meghan Markle och prins Harry gifter sig i Windsor Castle den 19 maj i år.

Annons