ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hon är flickan på bilden med prinsessan Estelle – hovet bekräftar

12 sep, 2023 
Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle har fångats på bild med en jämngammal flicka.
Nu bekräftar hovet för Hänt hur deras relation ser ut.
Och kanske känner du igen flickan? Här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer kungafamiljen till Polarpriset 2023Brand logo
Här anländer kungafamiljen till Polarpriset 2023

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har tillsammans två barn. Prinsessan Estelle är deras förstfödde och står på tur i tronföljden.

Även om prinsessan har åtaganden inom den kungliga världen så lever hon också som en helt vanlig 11-åring med kompisar och intressen.

Hon är flickan som syns ihop med prinsessan Estelle – hovet om relationen

Under söndagen fanns prinsessan på plats under pappa prins Daniels lopp för Pep-dagen. På flertal bilder fångades prinsessan ihop med en annan liten flicka. Tillsammans syns de skoja och skratta och dagen verkar varit en riktig höjdardag. Men vem är då tjejen?

Annons
Prinsessan Estelle med kompis
Prinsessan Estelle med sin kompis.. Foto: TT

När Hänt når hovet bekräftar de att flickan på bilden är en kompis till prinsessan Estelle.

Med hänsyn till att Prinsessan Estelle och hennes kompis är minderåriga, samt det är en privat vän till Prinsessan, kommenterar vi inte hennes namn”, skriver hovets informationsavdelning i ett meddelande till Hänt.

Prinsessan Estelles bästis är dotter till Mats Sundin – synts ihop tidigare

Faktum är att det inte är första gången som prinsessan syns just med denna flickan, duon har nämligen fotats tillsammans under tennisturneringen Stockholm Open förra hösten.

Annons

De har även synts ihop under en konsert på Borgholms slottsruin sommaren 2022. Då med sina pappor och det är faktiskt så att inte bara prinsessan Estelles pappa är ett välkänt ansikte. Kompisen är nämligen dotter till hockeyproffset Mats Sundin.

Under konserten dök prinsessan Estelle, hennes kompis, prins Daniel och Mats Sundin upp alla fyra för att avnjuta Veronica Maggios konsert.

Prins Daniel, Mats Sundin, prinsessan Estelle och hennes vän på konsert
Prins Daniel, Mats Sundin, prinsessan Estelle och hennes vän på konsert. Foto: TT

FOTO: TT

Annons