Hon är Meghan Markles okända dubbelgångare

Australiern Danielle Bazergy är Meghan Markles okända dubbelgångare.

22-åriga Danielle Bazergy blir ofta misstagen för att vara Meghan Markle, en gång hände det 23 gånger på en dag! Möt Meghan Markles okända dubbelgångare!

I oktober avslöjade det brittiska hovet att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 33, ska bli föräldrar. Deras lilla bebis väntas komma i april nästa år.

Strax efter gravidavslöjandet åkte prinsparet på en 16 dagar lång resa till Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga. Besöket i Australien bjöd på ett minst sagt oväntat möte!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

På Bondi Beach i Sydney sprang de rakt in i Danielle Bazergy, 22, en personlig tränare och fitnessguru som ända sedan hon var 16 år gammal, och Meghan spelade Rachel Zane i serien Suits, har fått höra hur lik hon är den nyblivna hertiginnan. Enligt ögonvittnen var det nästan så att prins Harry hade svårt att tro sina ögon när han såg den unga extremt vältränade kopian av sin gravida fru. Och Danielle var så klart väldigt glad över att få träffa kvinnan hon så länge fått höra att hon ser ut som i verkligheten.

– Hur de verkar i media är precis som de är i verkligheten – så jordnära och vänliga. Harry är verkligen fyndig och rolig, berättar hon för The Sun.

Pt:n fortsätter berätta att hon på många sätt ser upp till Meghan:

– Hon är en fantastisk kvinna. Jag beundrar hennes arbete för jämlikhet, mot fattigdom, för kvinnors hälsa och kvinnors rättigheter.

Knäckt extra som look-a-like

Danielle, som bor i Sydney, har själv över 15 000 följare på sitt Instagramkonto, och ibland har hon faktiskt till och med jobbat extra som Meghan Markle-look a like. I intervjun berättar hertiginnans unga dubbelgångare att hon en gång faktiskt blev misstagen för att vara Meghan hela 23 gånger på kväll. Och det är definitivt inget hon lider av. För faktum är att hon upplever det som att människor är extra vänliga mot henne varje gång hon går in i rollen som Meghan.

– Jag känner mig som mig själv, men folk är bara så mycket trevligare mot mig… Det mest spännande look a like-jobb jag gjort var då jag stod modell i en replika av hennes bröllopsklänning dagen efter bröllopet.

Det var lördagen den 19 maj som Meghan och Harry äntligen blev man och hustru på Windsor Castle i England inför 600 gäster i kyrkan. Och efter det har Danielle haft fullt med uppdrag där hon fått gå in i rollen som hertiginna. Det lär dock bli svårare för den unga fitnesstjejen  att fortsätta uppträda som Meghan det närmsta halvåret nu när prinsens fru snart kommer att vara höggravid. För själv har inte Danielle inga som helst planer på att skaffa barn ännu. Det känner hon sig fortfarande på tok för ung för.

LÄS MER: Prins Harry slutar – efter gravida Meghan Markles krav

LÄS MER: Sanningen bakom Meghan Markles hemliga guldring

FOTO: IBL, Instagram