LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Hemligheten bakom prinsessan Madeleines Nobelklänning

10 dec, 2019 
Prinsessan Madeleine stålade när hon gjorde entré på Nobelfesten 2019 i en knallrosa klänning.
En del av plagget är dock lite dold – här är detaljen som du troligtvis har missat.
Annons
NobelfestenBrand logo
Nobelfesten

Det var i helgen som prinsessan Madeleine, 37, landade i Sverige. En anledning till att prinsessan valde att komma hem var för att närvara vid utdelningen av Childhoodpriset 2019. Även drottning Silvia, 70, som grundade Childhood 1999, med syftet att värna om barns rätt till en trygg och kärleksfull barndom, var på plats under kvällen.

Madeleine var sannerligen i gott sällskap under galan. Förutom mamman hade hon även bästa vännerna Louise ”Lussan” Thott och Katarina ”Katti” von Horn vid sin sida. Trion såg ut att ha en trevlig afton och de blev bjudna på bland annat bubbel, små snittar med chèvre, rökt lax och skagenröra.

”Ikväll delade jag ut Childhoodpriset, som har instiftats med anledning av Childhoods 20-årsjubileum. Vinnaren av 2019 års Childhoodpris är Andreas Grym, IT-brottsutredare på Polisen i Göteborg”, skrev hon och fortsatte:

”Jag är stolt över att ha fått dela ut priset till Andreas som genom sitt arbete skyddar barn mot våld och sexuella övergrepp”.

Dolda detaljen som håller Madeleines klänning på plats

Det blev ingen vila därefter för prinsessans del. Ikväll är det nämligen dags för Nobelfesten, ett evenemang som hon närvarar vid utan maken Chris O’Neill, 45. Anledningen till att han inte närvarar är att han är kvar Florida för ta hand om makarnas barn, prinsessan Adrienne, 1, prinsessan Leonore, 5, och prins Nicolas, 4.

Annons