Hemliga budskapet i nya bilden på prins Harry och Archie

Hemliga budskapet i nya bilden på prins Harry och Archie

Meghan Markle och prins Harry visar inte allt för ofta upp sonen Archie.
Men när han väl syns på bild blir ingen besviken – och inte heller den här gången när paret visade upp sonen under julen.
Men i den nya bilden på Archie finns också ett dolt budskap.

Den sjätte maj 2019 kom Archie Harrison Mountbatten-Windsor till världen. Men det dröjde ett tag innan världen fick ta del av Meghan Markle och prins Harrys son. Först i september visade föräldrarna upp Archies ansikte för första gången, något som fångades på flera bilder.

På bilderna gick det att tydligt se likheten mellan sonen och pappa prins Harry, då de bland annat har samma hårfärg.

Vi får inte se Archie särskilt ofta, så när det väl dyker upp nya bilder på den lilla jublar folket. Under familjens thanksgivingsfirande delade de med sig av en nytagen bild på Archie, där vi ser honom i sin pappas famn iklädd vintriga kläder som varma skor, en varmare jacka och en mössa med två små luddiga bollar likt öron.

503 Service Unavailable

Men inte bara det – nu avslöjas det att bilden har ett dolt budskap. Archies mössa kommer från den organisationen Make Give Live, som för varje såld produkt donerar pengar till a Kiwi in need.

Den populära detaljen

Meghan fick en mössa av organisationen när hon och Harry var på besök i Nya Zeeland i oktober 2018, när hon var gravid med Archie. Men den mössan har han hunnit växa ur, så mamma Meghan har fyllt på med en i rätt storlek.

Och nog blev mössan poppis efter att kungligheterna visat upp Archie i den. På organisationens hemsida har något de kallar för ”The Archie Effect” uppstått.

”Vi är mycket glada över att ha fått så många ordrar under de senaste dagarna, något som gör att vi kan fortsätta påverka i Nya Zeeland. Alla våra produkter är handgjorda av våra samhällsgrupper därför kommer alla beställningar som nu görs att få en leveransförsening”, förklarar de.

FOTO: TT, Instagram