Prinsessan Charlottes olycka under paraden – mamma Kates reaktion är oslagbar

Kate Middleton tröstar dottern Charlotte under Trooping the colour-paraden.

När den brittiska kungafamiljen samlades för att hylla Trooping the colour-paraden var olyckan framme för Charlotte, 3. Men mamma Kate Middletons reaktion är det som blivit en stor snackis.

Vi har våra mammor att tacka för mycketinte bara har de offrat sin sömn för oss, vi kan också hylla dem för att de gett oss vår intelligens. Mammor är utan tvekan riktiga hjältar.

Just denna mammahjälteegenskap tycks gälla även om man är kunglig. Det visade hertiginnan Catherine, Kate, prov på häromdagen, då det var dags för paraden Trooping the Colour i Storbritannien, till drottning Elizabeths ära.

I vanlig ordning samlades den brittiska kungafamiljen på palatsets balkong för att bevittna paraden. I år var ovanligt många barn på plats – däribland prinsessan Charlotte (Kates och prins Williams treåriga dotter).

Vid ett tillfälle ramlade Charlotte på balkongen, men hon hann inte långt innan Kate vant och till synes helt oberört fångade upp henne. Den där mammareflexen har nog många mödrar upplevt. Och ja, visst är den väl lite goals ändå?

Kolla in fallet – och Kates OSLAGBARA reaktion – nedan. Det hela sker ungefär 2 minuter in i klippet.

LÄS OCKSÅ: Efter stilmissen: Nu skrattar alla åt Kate Middletons klänning

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle pratar inte med sin mamma Doria efter bröllopet

FOTO: Ibl

TEXT Johanna Lejon

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Senaste nytt