Artikeln innehåller reklamlänkar

Här avslöjas Meghan Markles smeknamn för sonen Archie

Meghan Markle och Archie och prins Harry

Prins Harry och Meghan Markles son Archie har snart hunnit bli fem månader.
Nu avslöjas det vad hans mamma har gett honom för smeknamn.
Slå på ljud

Den 6 maj föddes lilla Archie Harrison Mountbatten-Windsor, son till Meghan Markle, 38, och prins Harry, 34.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

De träffades 2016 och förra sommaren gifte de sig i Storbritannien. Strax därefter ryktades det om att paret väntade barn och i oktober bekräftade det brittiska hovet att så var fallet.

”Deras kungliga högheter, hertigen och hertiginnan av Sussex är väldigt glada att tillkännage att hertiginnan av Sussex väntar ett barn under våren 2019”, skrev Kensington Palace på sin officiella Twitter-sida.

Megan Markle och prins Harry visar upp sonen

Och så för snart fem månader sedan kom det glada beskedet att en ny kunglig bebis kommit till världen.

”Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, hälsade Meghan Makle och prins Harry i ett inlägg på Instagram.

Några dagar efter födseln visade Meghan Markle och prins Harry upp sin son och sig själva för pressen. Då kunde man bara se en skymt den kungliga bebisen. Inte många bilder har sedan dess visats upp för omvärlden och de som har publicerats har oftast inte visat hela ansiktet på den nyfödda.

Smeknamnet på Archie avslöjat

Just nu befinner sig prinsparet och deras son på resande fot. De har de senaste dagarna rest runt i Sydafrika och äntligen har Archie fastnat ordentligt på bild.

Det är inte bara likheten med pappa prins Harry som avslöjats i och med besöket i Sydafrika. I flera filmklipp hörs även Meghan kalla sonen för smeknamnet hon gett honom – nämligen ”Bubba”.

Sajten OK! rapporterar att hon vid flera tillfällen hörs använda sig av namnet. Så himla gulligt!

FOTO: TT/James Whatling

SENASTE NYTT!