TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Här avslöjas kungliga familjebilden – som folket aldrig fick se

03 jan, 2019 
Kungafamiljens hemliga familjebild
I somras dök den årliga sommarhälsningen i form av en bild av hela kungafamiljen aldrig upp. Men i kungens jultal avslöjas det nu att det faktiskt togs en bild där alla var samlade – men som aldrig visades för svenska folket.
Annons

Varje sommar delar vår svenska kungafamilj med sig av en sommarhälsning i form av en familjebild där alla är samlade på Solliden. Men i somras dök ingen bild upp, trots det kan Svensk dam nu avslöja att en familjebild togs – men aldrig delades med svenska folket.

När Hänt sökte hovet i somras angående den uteblivna familjebilden vart det ovisst om och i så fall när bilden skulle delas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi brukar ju ha en liten sommarhälsning, men jag kan inte säga läget med vilka bilder det är. Utan det kommer vi publicera när tillfälle ges, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

Tillsist fick vi se bilder från Solliden – men alla var då separata bilder på prinsessparet, prinsparet och kronprinsessparet.

Men Svensk dam kan nu avslöja att en bild av hela familjen visst togs i somras, men att familjen behållt bilden för sig själva. Under kungens jultal kan vi se att bilden av hela truppen samlad står i en ram bakom honom. Efter att Svensk dam analyserat det som går att urskilja i bilden ser de att kungligheterna med största sannolikhet bär samma plagg som de bär på de separata familjebilderna från Solliden i somras.

Annons

Bilden av hela kungafamiljen

Svensk dams spaning är att vi på bilden ser kungen och drottningen sitta ner längst till vänster i bilden. Bredvid kungen står prins Carl Philip och i famnen bär han troligen prins Gabriel. Till höger i bilden syns kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och i Victorias knä sitter Oscar.

Vilka som syns i mitten av bilden är svårare att urskilja, men prinsessan Sofia ser ut att ha prinsessan Leonore i sin famn medan prinsessan Madeleine bär prinsessan Adrienne i sin. Chris O’Neill bär prins Nicolas och prins Alexander ser ut att stå lutad mot Sofia.

Om hovet planerat att dela familjebilden med folket i ett högupplöst format är oklart.

Se de separata familjebilderna från sommaren 2018:

FOTO: Kungahuset, IBL/Johan Jeppsson

Annons