LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Här anländer Estelle till sin första skoldag – snacka om peppad

21 aug, 2018 
Malin Ljung
Se vad stor hon blivit! Här anländer prinsessan Estelle, hand i hand med mamma Victoria och pappa Daniel, till sin allra första skoldag.
Annons

Snacka om att prinsessan Estelle, 6, såg både spänd och förväntansfull ut när hon anlände till Campus Manilla på Djurgården för att göra sitt livs första skoldag i förskoleklass.

Dagen till ära var Estelle var klädd i en vit kjol, blå blus, rosa jacka och en ljus liten ryggsäck satt ordentligt fastspänd på hennes rygg.

Givetsvis var både mamma kronprinsessan Victoria, 41, och pappa prins Daniel, 44, med när deras dotter skulle skrivas in i förskoleklassen strax efter klockan 9 på tisdagsmorgonen, och de såg båda otroligt stolta ut när de promenerade mot skolan för att hälsa på Estelles pedagog och nya klasskamrater.

Campus Manilla är en relativt ny skola som startade upp 2013 och är belägen på Djurgården i Stockholm. Men trots det så är det många barn till näringslivstoppar, kulturpersonligheter och kändisar som går på skolan, som rymmer allt från grundskola till gymnasium.

Tidigare under sommaren har det stormat kring skolan. En konflikt mellan ledning, styrelse och inflytelserika familjer uppstod och till slut tvingades rektor Maija Möller Grimakova att sluta, något som fick många föräldrar att protestera. Enligt tidigare uppgifter ska vissa familjer ha flyttat sina barn från skolan, och ett tag var det oklart om prinsessan Estelle skulle få börja där.

Men till slut har Victoria och Daniel tagit beslutet att låta dottern skrivas in på Campus Manilla, och visst såg de strålande lyckliga ut när de anlände hand i hand?

Se alla bilder från Estelles första skoldag här:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl, Stella

Annons