LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Ryktet om Marius Borgs flickvän Juliane – familjens krissamtal

09 apr, 2020 
Kronprinsessan Mette-Marit, Juliane Snekkestad, Marius Borg
Det har florerat en del gravidrykten kring Marius Borg och hans flickvän Juliane Snekkestad.
Nu berättar flickvännen om ryktena – och om samtalet i familjen.
Annons
Allt om Marius Borg HøibyBrand logo
Allt om Marius Borg Høiby

Den norska kronprinsessan Mette-Marit fick sonen Marius Borg i en tidigare relation, innan hon träffade kronprins Haakon.

Och trots att Marius Borg inte alltid syns ihop med kungafamiljen så är ett minst sagt intressant ansikte bland det norska folket. Han har valt att leva sitt liv relativt privat, och kanske är intresset kring honom extra stort just därför.

Den 24-åriga modellen Juliane Snekkestad är hans flickvän sedan 2018, och ibland dyker Marius upp i hennes flöde på Instagram, även fast hon också är väldigt restriktiv med glimtar från deras relation.

Men för drygt en månad sedan medverkade hon i den norska podcasten Schendis, och då berättade hon om hur hon och Marius träffade varandra, och om relationen till kungafamiljen.

– Jag mötte honom första gången genom en gemensam vän. Vi gick ut och lärde känna varandra, berättar Juliane om första mötet med Marius som skedde i Los Angeles.

Annons

Samtalet från Mette-Marit

Men också om den offentliga relationens baksidor. Det har skapats en del rykten, bland annat att Juliane skulle vara gravid. I podden förklarar hon att det på norska Se och hörs framsida stått att Mette-Marit skulle bli mormor – något som Julianes egna farmor reagerade starkt på. Hon ringde upp Juliane för att kolla om det stämde.

Även om hon inte är gravid nu, så finns det drömmar om att bli det i framtiden.

– Jag vill ha barn. När man är 16 tror man att man är vuxen som 25-åring, och att man vill vara förlovad och ha barn då. Jag tror däremot att det dröjer ett tag till. Men jag kan verkligen tänka mig att få barn innan 30. Det första som 28-åring och det andra som 30-åring. Jag vill ha två stycken, säger hon i podcasten.

FOTO: TT

Annons