Frågan som startade prinsparens bråk: ”Tog det som kritik”

Meghan Markle, prins Harry, prins William och Kate Middleton

Ett samtal mellan prins William och prins Harry sägs ha utlöst det kungliga storbråket mellan de brittiska prinsparen. Nu berättar experten om frågan som förstörde relationen.

Bröderna prins William, 36, och prins Harry, 34, är numera båda gifta. Den äldre brodern gifte sig med sin kärlek Kate Middleton, 37, för sju år sedan och lillebrorsans bröllop med Meghan Markle, 37, ägde rum i somras. William och Kate har tre barn tillsammans, medan Meghan och Harry väntar sitt första som är beräknad att födas i vår.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Men trots att prinsarna är nära i åldrarna, gifta och har fullt fokus på småbarn just nu är de inte speciellt nära varandra, enligt Cosmopolitan. Nu avslöjas sanningen om det kungliga prinsbråket.

Då började Harry och Williams bråk

Att det ska vara osämja mellan Kate och Meghan är sedan gammalt. Rykten om att kvinnorna var osams började florera strax efter Meghan och Harrys förlovning. Förra året valde paret att flytta ifrån Kate Middleton och prins William i Kensington palace. Då spekulerades det vilt i om beslutet hade med ett eventuellt bråk att göra.

Men nu berättar den kungliga experten Katie Nicholl att allting grundar sig i ett samtal mellan bröderna som ägde rum strax innan Meghan och Harrys bröllop.

– William var ganska orolig över att deras förhållande hade gått för fort framåt. Eftersom han känner Harry bäst av alla valde han att sälla frågan: ”Det här verkar gå väldigt fort, är du säker?”, berättar Katie Nicholl i TLC:s kommande film Kate v. Meghan: Princesses at War?, enligt Cosmopolitan.

Hon berättar vidare att frågan ställdes med all välmening, men att det broderliga rådet landade illa hos Harry.

– Harry är så beskyddande om Meghan så han tog det som kritik. Han tog det som att hans bror inte stöttade honom i äktenskapet och jag tror inte att det har varit bra mellan dem sedan dess.

Även Lady Colin Campbell, som var en nära vän till prinsessan Diana och fortfarande har kontakt med samtliga i det brittiska kungahuset, tror att Williams behov av att beskydda Meghan är orsaken till fejden.

– Det jag hör är hur Harry har blivit fullkomligt trollbunden av Meghan och att det har förändrat honom. Folk förändras när de gifter sig, berättar Lady Colin Campbell.

Det kan alltså vara så att bråket grundar sig i en osämja mellan bröderna hellre än deras fruar.

LÄS MER: Nya uppgifter om bråket mellan Meghan Markle och Kate Middleton

LÄS MER: Kate Middletons mamma bryter tystnaden om prinsbröllopet

FOTO: TT

 

Senaste nytt