LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Första bilderna på prinsessan Madeleine efter frånvaron

15 sep, 2020 
Prinsessan Madeleine och prins Nicolas
Prinsessan Madeleine och hennes familj befinner sig i Florida.
På grund av pandemin tvingas de leva annorlunda än familjemedlemmarna i Sverige – faktum är att paret knappt synts till alls under de senaste månaderna.
Nu har de första bilderna på familjen släppts, efter den långa tystnaden.
Annons
Första bilderna på prinsessan Madeleine och ChrisBrand logo
Första bilderna på prinsessan Madeleine och Chris

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill träffades i New York 2010. Kärlek uppstod och 2013 blev de äkta makar. Idag lever Madeleine och Chris tillsammans med sina tre barn – prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 5, prinsessan Adrienne, 2.

Sedan Chris O’Neill träffade prinsessan har han varit tydlig med att han väljer sin roll som företagare framför de kungliga uppdragen. Han har inte heller var speciellt intresserad av att flytta till Sverige utan resan gärna runt i världen för att sköta sitt arbete med en bas i Florida, USA.

Räknas inte med i kunniga planerna

I Sverige har kung Carl XVI Gustaf, 74, satt ihop en plan för att visa sitt stöd för det svenska folket som drabbats av coronapandemin. Tillsammans med drottning Silvia, 76, kronprinsessan Victoria, 43, och prins Daniel, 46, samt prins Carl Philip, 41, och prinsessan Sofia, 35, kommer han att resa runt i landet för att besöka Sveriges 21 län.

Annons

Till skillnad från sina syskon är prinsessan Madeleine och hennes man inte medräknad i planerna. De kungliga besöken kommer att ske nu under hösten och under våren nästa år.

Efter att Madeleine och Chris lever på andra sidan jorden och nu för tiden inte kan resa fram och tillbaka som på tidigare sätt blir de kvar i USA.

Prinsessfamiljens hemliga liv

Trots att familjen nu är strandsatta i Florida under coronapandemin som slagit till hårt i delstaten ser Madeleine och hennes familj ut att må bra. Eftersom Madeleine inte kunnat genomföra några kungliga uppdrag har hon inte synts till i offentligheten under en lång tid men nu har Hänt tagit del av de första bilderna på prinsessan sedan en längre tid tillbaka.

På bilderna syns en sammansvetsad familjen leva på med sin vardag trots den pågående pandemin. Chris, Madeleine och barnen har bland annat setts ihop på restaurang.

Prinsessfamiljen på restaurang
Foto: TT

Inte nog med dessa familjemedlemmar så syns de även ihop men hunden Teddy på bilderna. Hunden är en pudelkorsning, antingen en labradoodle eller en cockerpoo, ingen utanför familjen vet riktigt säkert men att vovven blivit en självklar del av familjen står inga tvivel om. Teddy har tillhört familjen sedan i våras, det var i kungafamiljens påskfilm som prinsessan avslöjade att familjen hade utökats.

Madeleine och sonen på promenad
Foto: TT

Vad som även är tydligt på bilderna är att även barnen måste bära munskydd, något som dock ser ut att gå galant.

Prinsessfamiljen
Foto: TT
Prinsessparet
Foto: TT

FOTO: TT

Annons