TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Folkets reaktion efter detaljen i kungafamiljens nationaldagshälsning: ”Jösses”

06 jun, 2018 
Kungafamiljens hälsning
Kungahusets hälsning till Svenska folket på nationaldagen står prinsessan Estelle och prins Oscar för. Nu häpnar folket över detaljen i den nytagna bilden på syskonen.
Annons

Dagen till ära, på Sveriges nationaldag, hälsar kungafamiljen det svenska folket en fin dag i vanlig ordning. I år är det kronprinsessan Victoria, 40, och prins Daniels, 44, barn prinsessan Estelle, 6, och prins Oscar, 2, som får tåg för den fina hälsningen till folket.

Kungahuset har därför publicerat en nytagen bild på Estelle och Oscar iklädda svenska folkdräkter. Bilden är även publicerad på Kungahusets Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Glad nationaldag önskar Kungafamiljen, genom Prinsessan Estelle och Prins Oscar”, skriver Kungahuset på sin Instagram.

Bland kommentarerna både grattar och öser följarna kommentarer om hur gulliga Estelle och Oscar är. Men något som följarna också chockas av är hur lika Estelle och Oscar är på bilderna.

Jösses så lika de är och dundersöta såklart!”, skriver en.

Så fina söta barn ni har. Gratulerar”, skriver en annan.

Ljuvlig bild på väldigt fina barn”, skriver ännu en.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: “De var så elaka”

FOTO: Kungahuset, Ibl

Annons