Artikeln innehåller reklamlänkar

Folkets ilska efter Meghan Markle och Harrys nya bild på Archie

Nya bilden på archie

Prins Harry och Meghan Markle fick sitt första barn i maj, en son som fått namnet Archie. Efter en tid av tystnad från det brittiska hovet har nu en bild på lilla Archie delats på prinsparets officiella Instagram-konto. Men bilden har skapat upprörda känslor och många är besvikna över valet.
Folkets ilska efter nya bilden på Archie: “Ett slag i ansiktet”
Slå på ljud

Den 6 maj föddes Archie Harrison Mountbatten-Windsor, son till Meghan Markle, 37 och prins Harry, 34. Efter att paret, kort efter sitt bröllop förra året, meddelat att de väntade barn drabbades Storbritannien av bebisfeber.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Glädjen var stor när beskedet om den nya kunglighetens födsel dök upp på Instagram.

Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, hälsade Meghan Makle och prins Harry i ett inlägg på Instagram i maj.

Bara tre dagar efter förlossningen visade det kungliga paret upp både lilla Archie och sig själva för pressen. Meghan Markle bar en vit klänning med knappar och ett brett skärp.

På Instagram hyllades Meghan Markle för att hon inte dolde magen efter förlossningen.

WOW Meghan! Du rockade den där efter förlossningen-magen, tjejen!!!! Ett sådant kraftfullt meddelande till kvinnor över hela världen! Verkligen uppfriskande!” skrev en person på parets officiella Instagram.

Delade meningar i kommentarerna

Archie och mamma Meghan har hållit sig undan från Instagram i några veckor, men nu har en ny bild på Archie delat på parets Meghan Markles och prins Harrys officiella Instagramkonto. Bilden har i skrivande stund 2.1 miljoner likes och nära 35 000 kommentarer.

På bilden tittar Archie fram bakom pappa Harrys hand där hans vigselring syns. Halva Archies ansikte är dolt bakom handen och det har lett till starka reaktioner från flera av parets fans och följare.

I kommentarsfältet är det många som önskar att prinsparet valt en annan bild.

“Okej, jag gillar den kungliga familjen, men den här bilden är ett slag i ansiktet!! Vi förstår att ni vill hålla honom borta från offentligheten, men lägg inte ut några bilder då. Att lägga upp övre halvan på hans huvud är ett slag i ansiktet på era följare … Skärp er, din bror som en dag kommer bli kung har visat bilder på sina tre barn. Varför är ditt barn mer speciellt?” skriver en upprörd person i en kommentar.

Men det finns också de följare som tycker att Meghan Markle och prins Harry fattar rätt beslut när de döljer Archies ansikte.

Jag älskar det här! Att ni skyddar Archies fulla identitet och visar upp Harrys vigselring för att representera deras kärlek och engagemang“, skriver ett av prinsparets fans.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN