Artikeln innehåller reklamlänkar

Folket jublar över nya bilderna på Estelle och Oscar: ”Åh!”

Nya bilderna på prinsessan Estelle och prins Oscar från påsken på Öland.

Kungahuset hälsar glad påsk med en serie nya bilder på kronprinsessbarnen – och folket älskar bilderna på prinsessan Estelle och prins Oscar vid havet på Öland.

Nu i påsktider är det många som njuter av det vackra vädret som Sverige har att bjuda på – och det gör även kronprinsessan Victoria, 41, med familj.

Strax innan påsk kunde hovets informationschef, Margareta Thorgren, bekräfta för Svensk damtidning att kronprinsessan, prins Daniel, 45, prinsessan Estelle, 7, och prins Oscar, 3, skulle tillbringa påskhelgen hemma i Sverige.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I ett nytt inlägg på Instagram framgår det att familjen rest till Öland för att fira påsk – och delar nu även med sig av nya bilder från deras påskfirande.

På bilderna syns prinsessan Estelle och prins Oscar med stora leenden under en promenad under påskhelgen.

”Prinsessan Estelle och Prins Oscar fotograferade under en påskhelgspromenad på Öland”, skriver kungahuset på Instagram.

På den ena bilden kramar storasyster Estelle om lillebror Oscar. Båda två klädda i våriga kläder i ljusa färger. Efter bilden följer varsitt foto på prinsessan och prinsen enskilt. Och bilderna uppskattas av de kungliga Instagram-följarna.

”Åh vilka härliga bilder”, skriver en.

”De är så fina Estelle och Oscar”, skriver en annan.

”Åh, vilka fina bilder på glada och harmoniska barn! Glad påsk!”, skriver ännu en.

Påskhälsning från USA

Men påskhälsningen från Öland är inte den enda från kungafamiljen i år. Härom dagen skickade prinsessan Madeleine en från USA, där hon firar påsk med familjen.

Instagram delade hon en ny bild på alla sina tre barn – prinsessan Leonore, 5, prinsessan Adrienne, 1, och prins Nicolas, 3.

På bilden håller prinsessan Leonore och prins Nicolas varsin korg med en kanin i famnen.

”Glad påsk från våra kaniner”, skrev prinsessan Madeleine till bilden.

Även denna bild fick stor uppskattning från prinsessan Madeleines följare på Instagram, som inte var sena med att skriva glada kommentarer och påskhälsningar till familjen.

”Åh så söta sessor och söt liten prins. Glad påsk”, skrev en.

”Vilka sötnosar, glad påsk”, skrev en annan.

”Vilket helt underbart vackert fångat foto. Önskar er och hela din familjen ett riktigt härligt och ljuvligt påsklov”, skrev en tredje.

LÄS MER: Tittarnas kritik efter inslaget om prins Oscar i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Nya avslöjandet: då återvänder prinsessan Madeleine till Sverige

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, Instagram

SENASTE NYTT!