Folket häpnar efter privata bilden på Gabriel och Alexander

03 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Nya bilden på prins Gabriel och Alexander
Prinsessan Sofia och prins Carl-Philip har lagt upp en ny bild på sina söta små söner, prins Gabriel och Alexander. Följarna är inte sena att jubla högt!
Annons

När prins Carl-Philip, 39, och prinsessan Sofia, 33, nyligen skaffade ett instagramkonto var det många som jublade. Paret delar ofta och gärna med sig av privata bilder på sig och sin bedårande familj bestående av sönerna prins Alexander, 2, och prins Gabriel, snart 1.

Kungafamiljen tillbringar enligt tradition somrarna på Solliden, och i år är inget undantag. Nu har paret lagt ut en bild på de två små prinsarna sittandes på en stenbänk mitt i ett grönskande Solliden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Sommar på Solliden”, skriver de under bilden.

Bilden är tagen bakifrån och pojkarna blickar båda två ut över blommorna och gräset. Prins Alexander har en rutig skjorta på sig och lilla Gabriel har en ljusblå pikétröja med hängselbyxor till. Följarna är inte sena att hylla den urgulliga bilden!

”Så ljuvlig bild på prins Alexander och prins Gabriel!

”Man riktigt ser hur barnen njuter. En underbar idyll.”

”Så söta småbröder.”

”Älskar Alexanders lockar!”

Annons

Och visst kan man inte annat än att bli varm i hjärtat av bilden? Tack Carl-Philip och Sofia för att ni delar med er!

Se den bedårande bilden här:

FOTO: Instagram, IBL

Annons