Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Följarnas varning efter bilden på kronprinsessan Victoria

24 sep, 2019 
Följarnas uppmaning efter bilderna på kronprinsessan Victoria: ”Man vet aldrig”
Efter att kungahuset publicerat bilder av kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle under en dag i skogen noterar följarna en specifik detalj – och varnar därefter.
”Man vet aldrig”, menar en.
Annons
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”Brand logo
Kronprinsessan Victorias dans från Vietnam-besöket gör succé: ”Härliga moves”

Den 21 september var det Håll Sverige rent-dagen – en dag då massor av människor samlas föra att plocka skräp och göra rent i Sveriges skog och natur. Några som engagerade sig på den speciella dagen var kronprinsessan Victoria, 42, och prinsessan Estelle, 7.

I ett inlägg på Instagram delade kungahuset med sig av bilder och video på den kungliga duon när de befann sig i skogen, redo för att samla på sig skräp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I dag är det Håll Sverige Rent-dagen! För att uppmärksamma detta har Kronprinsessan, tillsammans med Prinsessan Estelle, inför dagen plockat skräp på bland annat Kungl. Djurgården i Stockholm och i Hagaparken i Solna”, skrev kungahuset i inlägget på den specifika dagen.

Påpekar en specifik detalj i bilden

Nog hyllas prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria för sin gärning och kallas flera gånger för förebilder i kommentarsfältet till inlägget. Men det finns också de som påpekar att någonting saknas på Victoria.

Annons

Så bra… men rekommenderar handskar/vantar man vet aldrig vad man råkar finna eller ta i”, påpekar en.

Skulle skriva det jag med. Ser bilder på att många är ute och plockar skräp idag, men de allra flesta saknar handskar”, fyller en annan i.

Men en annan menar också att huden på händerna räcker gott och väl som skydd.

Enormt sällan en människa behöver handskar, huden i våra händer skyddar oss bra i de flesta fall. Ska du in på ett industriområde skulle jag dock rekommendera handskar.

Inslaget i TV4:s Nyhetsmorgon

Med Victoria och Estelle på plats fanns även Nyhetsmorgon-programledaren Jesper Börjesson, 48, som intervjuade kronprinsessan om Håll Sverige rent-dagen och dess syfte.

– Jag tycker det är väldigt viktigt. Det är en väldigt viktig manifestation i att vi måste alla hjälpas åt att städa upp i naturen, för så som det ser ut idag det är att det är väldigt nedskräpat, förklarade kronprinsessan Victoria då.

Hon fortsatte:

– Där är det så att vi måste vinna varje ny generation för miljöarbetet, i miljömedvetenhet. Därför tycker jag det är väldigt viktigt att även Estelle är med idag, för man kan faktiskt göra någonting som är så sorgligt som nedskräpning till en rolig sak som man kan göra tillsammans. Men i grund och botten är det något väldigt tragiskt och någonting väldigt allvarligt. Vi håller ju på att faktiskt kväva oss själva i plast och skräp.

FOTO: TT, Instagram/Kungahuset

Annons