Följarnas undran efter bilden på Kate Middleton: ”Igen?”

16 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Följarnas spekulation efter bilden på Kate Middleton
Kate Middleton och prins William är just nu på besök i Pakistan och på Instagram visar de upp sin resa.
En bild på paret har nu fått följarna att spekulera i om det brittiska kungahuset väntar tillökning.
”Är Kate gravid igen?”, undrar en.
Annons
Allt om Kate Middleton
Allt om Kate Middleton

Kate Middleton, 37, och prins William, 37, är just nu på ett fem dagar långt besök i Pakistan, vilket är parets första officiella resa till landet. På parets Instagram har fansen kunnat följa hertigen och hertiginnan av Cambridges resa där de flitigt laddat upp bilder från sina olika möten med landets ledare och besök av monument.

Under tisdagen höll prins William ett tal där han tackade landet för deras gästvänlighet och nämnde även både drottning Elizabeth, 93, prinsessan Diana och prins Charles, 70. Prins William talade om Pakistans förändring sedan drottningen besökte landet för första gången för över ett halvt sekel sedan och berättade även om sin familjs nära band med landet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Med successiva besök av min mor och far har den här utsikten fortsatt att förändras, med staden som ständigt växer – och med den även min familjs kärlek för Pakistan, sa prins William i talet som publicerats på Instagram.

Annons

Fansen spekulerar i ett fjärde barn

På resan i Pakistan saknas Kate Middletons och prins Williams tre barn – prins George, 6, prinsessan Charlotte, 4, och prins Louis, 1. Men en bild som paret publicerat har nu fått vissa följare att tro att ett fjärde barn är på väg.

På bilden som paret lagt upp på Instagram poserar Kate och William framför Pakistan Monument som även var platsen där William höll sitt tal. Iklädd en grön paljettklänning står Kate med händerna hållna nedanför magen och vad som lika gärna kan vara en illusion av klänningen har fått vissa att spekulera i om paret väntar tillökning.

”Hon ser gravid ut”, skriver en följare vars kommentar har fått över 1000 gillamarkeringar.

Ӏr Kate gravid igen?, spekulerar en annan.

”Hertiginnan Kate ser gravid ut”, skriver en tredje följt av en emoji med hjärtögon.

Men flera av prinsparets följare dementerar ryktet.

”Om du tittar på videon så ser hon ut som sitt vanliga jag, så jag gissar på att det är vinkeln”, skriver en.

Annons

”Jag tror det är hur bilden är tagen och sättet hon står på. På nästa bild ser hon definitivt inte gravid ut”, skriver en annan.

”Kan kvinnor få ha en liten mage utan att få antydande kommentarerna om att de ser gravida ut?”, skriver en tredje.

FOTO: TT/Tim Rooke, Instagram

Annons