TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Följarna häpnar efter exets bild – 24 timmar efter Harrys förlovning

29 nov, 2017 
Hovet har äntligen avslöjat att prins Harry och Meghan Markle har förlovat sig. Men alla är inte lika glada för det. Harrys ex-flickvän Cressida Bones har postat ett kryptisk budskap på sina sociala medier bara timmar efter att förlovningen blev offentlig.
Annons

Det var i måndags som Kensington Palace gick ut med att prins Harry, 33, friat till sin Meghan Markle, 36, i smyg – för flera veckor sedan. Men beskedet är inte helt oväntat, både Harry, Meghan och deras kärlek har strålat lite extra den senaste tiden. Harry och Meghan har varit ett par i närmare 1,5 år, och träffades via gemensamma vänner.

Innan Harry träffade Meghan hade han andra kärlekar i livet. Ex-flickvännen Cressida Bones, 28, är en av dem. Hon och Harry var ett par i två år, men valde att gå skilda vägar 2014 efter att otaliga förlovningsrykten florerat kring dem. Lägligt till att Meghan och Harrys förlovning blivit offentlig så passade Cressida på att, bara timmar efter, posta en kryptisk bild-quote på sin Instagram med texten:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det spelar ingen roll hur utbildad, talangfull, rik eller cool du tror att du är. För hur du behandlar folk säger allt om hur du egentligen är”.

Annons

Under bilden skrivet hon: ”Sanningen”.

Det hör till vanligheten att Cressida postar inspirerande quotes på sina sociala medier, men just det här budskapet i det här läget får folk att undra om det är en pik till just Harry. I kommentarsfältet undrar fansen  vad hon egentligen syftar på, och misstänker att hon är allt annat än glad.

”Bitter?”, skriver en följare.

”Oavsett hur bitter du är över misslyckade relationer – låt inte dina sociala medier bli ditt forum”, skriver en annan.

Vad tror ni, undrar ni precis som hennes följare – är Cressida bitter över att Harry har gått och förlovat sig med Meghan?

Foto: IBL, Instagram

Annons