TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Följarna häpnar efter bilderna på prins William och Louis

15 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Prins William, Kate Middleton, prins Louis
På nya bilder från brittiska hovet på prins William med hela sin familj framkommer en detalj som är lika gullig som rörande.
Annons

Prins William, 36, och hustrun Kate Middleton, 36, fick för ett halvår sedan sitt tredje barn, prins Louis. Paret har sedan tidigare barnen prins George, 5, och prinsessan Charlotte, 3.

På nya bilder av den kungliga familjen har många häpnat över att prins Louis och prins George är lika som bär.

I samband med prins Charles 70-årsdag släppte den brittiska kungafamiljen två nya foton. På dem har en detalj dykt upp som är mycket rörande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På bilderna håller Kate Middleton sex månader gamla Louis i famnen. Han är klädd i en broderad, vit och blå med dress med Peter Pan-krage från spanska klädföretaget La Coqueta.

På en bild från 1983 när prins William var i ungefär samma ålder som Louis är nu sitter prins William i sin mammas, prinsessan Dianas, famn – iklädd en likadan babydress.

På den 35 år gamla bilden syns också en tydlig likhet mellan far och son.

https://www.instagram.com/p/BqI2jQqjM1U/

Klädmärket La Coqueta har förstås inte missat att den gulliga outfiten kommit fram ut klädgömmorna. På Instagram skriver de en hälsning till prins Louis.

Annons

Vi önskar prinsen av Wales den lyckligaste av födelsedagar. Det är en sådan otrolig överraskning att se vårt Carlinaset bli buret av prins Louis vid ett sådant speciellt tillfälle“, skriver klädmärket i ett inlägg på Instagram.

Fotografierna från prins Charles firande togs i september. Det är de första bilderna på prins Louis sedan han döptes i juli.

De nya fotografierna visar, förutom prins William med familj, även prins Charles, Camilla Parker Bowles, 71, samt nygifta paret prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37.

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig i maj i år och avslöjade nyligen att det lyckliga paret väntar barn.

FOTO: IBL

Annons