Flickvännen Julianes ärliga ord om relationen med Marius Borg

Flickvännen Juliane Snekkestads lycka med Marius Borg – efter familjens beslut

Marius Borg och flickvännen Juliane Snekkestad har varit ett par i 1,5 år.
Flickvännen närvarade i Marius sällskap under Ari Behns begravning, ett stort beslut för kungafamiljen.
Nu delar hon sina ord om relationen.

Norges kronprinsessa Mette-Marits son Marius Borg, som hon har från en tidigare relation innan hon blev en del av den norska kungafamiljen, är minst sagt intressant bland folket. Men också en aning privat. Han är inte särskilt aktiv på sina sociala medier, och syns inte allt för ofta på olika offentliga tillställningar.

Någon som däremot är mer aktiv på sociala medier är flickvännen Juliane Snekkestad. Hon jobbar som modell och uppdaterar flitigt sin Instagram med nya selfies eller andra bilder av sig själv. Och ibland dyker även Marius upp.

Julianes senaste inlägg tillägnar hon sin stora kärlek Marius. Hon gratulerar honom på födelsedagen och delar med sig av två bilder på dem ihop.

Själsfrände. Grattis på födelsedagen”, skriver hon i inlägget.

Marius har kommenterat inlägget med flera röda hjärtan, och förutom många grattishälsningar är det flera personer som i kommentarsfältet påpekar hur fina Marius och Juliane är ihop.

Så fina ni är”, skriver en och en annan håller med:

Så vackra bilder!

Juliane Snekkestad och Marius Borg har varit ett par i 1,5 år. Relationen blev offentlig under hösten 2018 efter att Marius delat en bild av sig själv där han kysser Juliane. Idag bor paret ihop, tillsammans med sin gemensamma hund.

Stödet under begravningen

När Ari Behn begravdes den 3 januari i år fanns Juliane med som stöd vid Marius sida. Inom kungafamiljen hör det inte till vanligheterna att relationer visas upp i offentliga sammanhang när partnerna inte är gifta eller förlovade – däremot ingår inte Marius Borg kungafamiljen på samma sätt som resten av sin familj. Han har ingen kunglig titel som sina halvsyskon prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus.

Svärmor Mette-Marit och Marius flickvän under Ari Behns begravning

Svärmor Mette-Marit och Marius flickvän under Ari Behns begravning.

Juliane och Marius under Ari Behns begravning

Juliane och Marius under Ari Behns begravning

Men att Juliane Snekkestad närvarade på begravningen är ett tecken på att Mette-Marit och kronprins Haakon tror att de har en framtid ihop.

FOTO: TT

Senaste nytt