TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Folkets jubel efter Madeleines nya bild på Leonore

20 jul, 2018 
Prinsessan madeleine nya bild på prinsessan Leonore
Prinsessan Madeleine har publicerat en ny bild på Leonore på sitt egna Instagram-konto, och folket jublar bland kommentarerna.
Annons

Tätt inpå att prinsessan Adrienne kom till världen i början av mars skaffade hennes mamma prinsessan Madeleine, 36, ett Instagram-konto. Hon var den första i den svenska kungafamiljen att starta ett Instagram-konto som hon själv driver och delar med sig av privata familjebilder på.

Nu har hon precis publicerat en ny bild på prinsessan Leonore, 4, där hon sitter vid en sjö. Bilden är tagen bakifrån och hon är hon klädd i en ljusblå klänning, och hon håller en håv i handen som hon leker med i vattnet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Väntar tålmodigt”, skriver Madeleine i bildtexten.

Bland kommentarerna till bilden jublar nu folket.

Bäst att fånga ögonblicket, underbar bild. Underbart men intensivt med barn. Vilken fin bild du fångat. Hoppas du hinner ta lite bilder på dottern när hon är lite busig också. De bilderna är nästan de roligaste när de sedan blir stora. När man fångar dem i sin personlighet”, skriver en.

Men så fin bild tack för att du delar den med oss”, skriver en annan.

Såå otrolig söt, lilla Leonore. Fin bild”, skriver ännu en.

Några som tagit efter Madeleine i Instagramandet är prins Carl Philip och prinsessan Sofia som för bara veckor sedan startade kontot Prinsparet för att också dela sina privata familjebilder med det svenska folket.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons