Artikeln innehåller reklamlänkar

Folkets jubel efter Madeleines nya bild på Leonore

Prinsessan madeleine nya bild på prinsessan Leonore

Prinsessan Madeleine har publicerat en ny bild på Leonore på sitt egna Instagram-konto, och folket jublar bland kommentarerna.

Tätt inpå att prinsessan Adrienne kom till världen i början av mars skaffade hennes mamma prinsessan Madeleine, 36, ett Instagram-konto. Hon var den första i den svenska kungafamiljen att starta ett Instagram-konto som hon själv driver och delar med sig av privata familjebilder på.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nu har hon precis publicerat en ny bild på prinsessan Leonore, 4, där hon sitter vid en sjö. Bilden är tagen bakifrån och hon är hon klädd i en ljusblå klänning, och hon håller en håv i handen som hon leker med i vattnet.

Väntar tålmodigt”, skriver Madeleine i bildtexten.

Bland kommentarerna till bilden jublar nu folket.

Bäst att fånga ögonblicket, underbar bild. Underbart men intensivt med barn. Vilken fin bild du fångat. Hoppas du hinner ta lite bilder på dottern när hon är lite busig också. De bilderna är nästan de roligaste när de sedan blir stora. När man fångar dem i sin personlighet”, skriver en.

Men så fin bild tack för att du delar den med oss”, skriver en annan.

Såå otrolig söt, lilla Leonore. Fin bild”, skriver ännu en.

Några som tagit efter Madeleine i Instagramandet är prins Carl Philip och prinsessan Sofia som för bara veckor sedan startade kontot Prinsparet för att också dela sina privata familjebilder med det svenska folket.

LÄS OCKSÅ: Madeleines glädjebesked om dottern Adrienne: ”Är så tacksamma”

LÄS OCKSÅ: Efter kaoset under dopet – Madeleines hälsning om Leonore

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!