Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen häpnar över Oscar och Estelle efter nya videon

Prinsessan Estelle och prins Oscar hyllas av kungliga fansen efter videon där de åker skidor.

Videon när kronprinsessan Victoria och prins Daniel åker skidor med barnen i fjällen gör succé. Hundratals fans imponeras av barnens stabila skidåkning.

Vintertid är för många synonymt med skidåkning – och så även för kronprinsessan Victoria, 41, med familj. I helgen åkte Victoria till norska fjällen tillsammans med maken prins Daniel, 45, och barnen prinsessan Estelle, 6, och prins Oscar, 2. På kungahusets Instagram förevigades ett ögonblick från skidbacken.

I en video som kungahuset delat ses kronprinsess-paret och barnen åka nerför en backe. Och barnen är redan proffs! Prinsessan Estelle åker vant ner för skidbacken och tävlar med lillebrorsan Oscar.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Jag ska komma först!”, ropar Estelle i videon.

Prins Oscar, som endast är 2 år gammal, visar även han prov på att han redan har talang inom skidåkning. I kommentarsfältet på Instagram skriver hundratals kungliga fans som är imponerade över barnens skicklighet.

”Så strongt av de små att hålla balansen”, skriver en.

”Vilka ungar! Ser ju hur lätt som helst! Heja, heja”, skriver en annan.

”Wow!! Vilka talanger!”, konstaterar en tredje.

Ett annat kungligt fan verkar redan nu spå stora framgångar hos de kungliga barnen.

”OS!!! Nu är framtida guld säkrade!!!”, skriver personen.

Skidåkning en tradition för kungligheterna

Enligt Svensk dam har kronprinsessan Victoria åkt skidor sedan barnsben och har sällan missat att planera in minst en vecka med skidåkning per år. Kungafamiljen har sedan många år tillbaka haft en fjällstuga i Storlien i Jämtland. Enligt svensk dam har påskarna alltid firats i fjällstugan och flera gånger har kronprinsessan Victoria setts på listan av deltagare i påsktävlingarna genom åren.

Redan förra året uppmärksammades kronprinsess-barnen när de besökte Åre för skidåkning. Då svischade de ner för backarna tillsammans med sina föräldrar. Redan då var lille prins Oscar fullt utrustad med pjäxor och skidor, trots att han då inte ens hunnit fylla två.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias tårar i TV4 – efter oväntade möte

LÄS MER: Se upp i backen! Här glänser prinsessan Estelle och prins Oscar på skidor i Åre

FOTO: IBL/Karin Törnblom, Instagram

SENASTE NYTT!