Artikeln innehåller reklamlänkar

Ari Behns första ord om prinsessan Märtha Louises nya pojkvän

Ari Behn om prinsessan Märtha Louise nya pojkvän Durek

Prinsessan Märtha Louise skilde sig från Ari Behn för tre år sedan och har nu hittat kärleken på nytt i Durek Verrett. Nu bryter ex-maken tystnaden om prinsessans nya partner.

Det var tidigare i maj som prinsessan Märtha Louise, 47, avslöjade att schamanen Durek Verrett, 44, är hennes nya pojkvän. Den norska prinsessan var tidigare gift med författaren Ari Behn, 46, men makarna valde att gå skilda vägar för tre år sedan. Tillsammans har de barnen MaudEmma och Leah Behn.

– Jag trivs väldigt bra med mitt liv och jag har Ari har ett fint samarbete kring barnen. Det är det viktigaste, sa Märtha Louise till Svensk dam ett år efter skilsmässan.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu har prinsessan alltså en ny kärlek, något hon berättade om i ett inlägg på Instagram för ett par veckor sedan.

”Jag känner mig så lycklig och välsignad att han är min pojkvän. Tack min kärlek, för att du inkluderar mig så generöst i din familj. Jag älskar dig i all oändlighet och efter det”, skrev Märtha Louise i inlägget.

Ari Behns ord om ex-hustrun Märtha Louises nya pojkvän

Strax efter avslöjandet hade Durek Verrett en livesändning på Instagram där han berättade att de nya svärföräldrara redan älskar honom. Det var då oklart ifall han ännu hade träffat det norska kungaparet Harald V av Norge och drottning Sonja av Norge.

– Märthas föräldrar älskar mig, och jag älskar dem. De är vänliga själar, sa Durek Verrett i direktsändningen.

Nu väljer Märtha Louise ex-make Ari Behn att uttala sig om prinsessans relation med schamanen.

– Egentligen vill jag inte säga så mycket om detta. Men det har varit ett enormt pådrag och efterfrågan, så något bör jag väl kanske säga, berättar Ari Behn i en intervju med norska Se och hör.

Ari Behn har vant sig med sitt nya liv efter skilsmässan från Märtha Louise och berättar att han är glad för ex-hustruns skull.

– Jag önskar dem all lycka och kärlek de kan få, säger han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Åserud, Lise/TT

SENASTE NYTT!