Ewa Westlings ord om svärdottern kronprinsessan Victoria

Ewa Westling och kronprinsessan Victoria

Ewa Westlings liv förändrades dramatiskt när hennes son Daniel förälskade sig i Sveriges kronprinsessan Victoria. Så här är hennes relation med svärdottern.
Allt om kronprinsessan Victoria
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria och hennes svärföräldrar Ewa och Olle Westling verkar ha en tight relation. Svärföräldrarna Westling från Ockelbo är ofta inbjudna till slottet och när det handlar om en familjefest som firar kronprinsessparets kärlek är det självskrivna gäster. Ewa och Olle var bland annat med när Victoria fyllde 40 år och de var även inbjudna till kungens 70-årsfirande.

Victoria älskar svärföräldrarnas trevliga och välkomnande hem i Ockelbo. För Victoria blev det som en flykt till frihet och ett “vanligt liv” att få komma och hälsa på prins Daniels föräldrar. Där tas hon emot med värme och sympati, där kan Victoria få slappna av och inte tänka på kungliga uppdrag.

Vid första mötet ska Victoria ha fått ett varmt välkomnande av Daniels mamma Ewa. Tillsammans med maken Olle bjöd hon in Victoria till Ockelbo, som vilken tjej som helst. Där och då spelade hennes kungliga titel ingen roll, utan Victoria fick vara sig själv – långt bort från alla kungliga måsten. Sedan dess har Victoria och Ewa varit varandra nära.

Victoria och Ewa ska omedelbart fattat tycke för varandra. De är väldigt lika varandra då de båda är jordnära och då de båda har det genuina engagemanget för andra människor.

– Hon är en underbar svärdotter, jättemysig, har Ewa sagt om sin svärdotter, skriver Svensk Damtidning.

Eva Westlings ord om svärdottern kronprinsessan Victoria
Slå på ljud

Olle är mer tystlåten

Så många uttalanden från svärfar Olle finns däremot inte. De båda två är faktiskt väldigt skygga för pressen.

– De vill fortsätta leva på Smältvägen, så anonyma som möjligt, har Jenny Alexandersson sagt, hovreporter på Svensk Damtidning.

– Jag pratade med Olle i vintras innan förlovningen. Då sa han att det han ville göra i framtiden var att resa, vara ute i naturen, umgås med sina barnbarn och njuta av sin pension. Det har hela tiden varit deras dröm, att få leva avslappnat tillsammans med barn och barnbarn, har Jenny Alexandersson sagt.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Charles Hammarsten/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN