ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chris O'Neills mamma Eva O’Neills okända romansrykte med kung Charles

09 maj, 2023 
charles och eva
Kung Charles kröntes till Storbritanniens kung den 6 maj.
Men kände du till att kung Charles har en okänd koppling till Chris O'Neills mamma Eva O'Neill?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Han var helgens huvudperson och kommer vara en förebild för brittiska folket i resten av sitt liv. Men vad vet folk egentligen om kung Charles och hans förflutna?

Ryktades ha en fling med Chris O'Neills mamma Eva O'Neill

Faktum är att det ryktats om att Chris O'Neills mamma Eva O'Neill haft en fling med kung Charles.

Men kan det gå ihop att prinsessa Madeleines makes mamma haft den typen av kontakt med självaste kungen av Storbritannien?

Annons

Även om det ryktats om detta så är det något Eva dementerat. Däremot har de umgåtts flitigt under 80-talet. Enligt uppgifter till Sunday Mirror och boken The Real Diana ska det ha rört sig om en ”romans”, skriver Svensk Dam.

I början av 2000-talet så bjöd Eva in Charles till en välgörenhetsgala i Österrike och då började det ryktas igen. Enligt brittiska medier ska Eva ha kysst honom på kinden.

Evas ord om romansryktet: ”Jag har känt prins Charles i många år...”

Eva har själv berättat för Expressen att de aldrig haft en kärleksrelation, men bekräftat att de rör sig i samma kretsar:

Annons

– Jag har känt prins Charles i många år, men bara på grund av välgörenhet jag har varit involverad i.

Eva O’Neill var redan en offentlig person redan innan Chris äktenskap med Madeleine. Expressen skriver att hon beskrivs som en internationell jet set-kvinna som varit gift fyra gånger med förmögna män.

FOTO: TT

Annons