Estelles markering avslöjar relationen till Ewa Westling

Den lilla handlingen säger mer än hundra ord.
Estelle och farmor Ewa verkar ha en fin relation – som de vårdar ömt även då de inte kan ses.

Prins Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling har funnits i de kungliga kulisserna i nästan 20 år. År 2001 gick kronprinsessparet på sin allra första date och kort därefter åkte Daniel hem till Ockelbo och berättade om sin nya flickvän.

– Vi blev väldigt glada den dagen Daniel berättade att han träffat en flicka, som han ville ta med hem. Men att det var just den flickan visste vi inte, sa pappa Olle när han höll tal på Victorias och Daniels bröllop, år 2010.

Paret Westling är ofta inbjudna till slottet och när det handlar om en familjefest som firar kronprinsessparets kärlekshistoria är det självskrivna gäster. Ewa och Olle var med när Victoria fyllde 40 år och de var även inbjudna till kungens 70-årsfirande.

Paret Westling hyser såklart stor kärlek till sina barnbarn, Estelle och Oscar. Men under dessa tider med coronaviruset blir det svårt att ses. Estelle och Oscar går i skolan som vanligt, men de märker samtidigt att någonting är på gång. En stor skillnad för Estelle och Oscar nu är att de inte kan åka till Ockelbo, och hälsa på farmor Ewa och farfar Olle, då Daniels föräldrar precis som kungen och drottningen båda är över 70 år och befinner sig därför i riskgruppen, rapporterar Svensk Dam.

Löser det med digitala knep

Däremot pratar prinsessan Estelle ofta med farmor Ewa i telefon, gärna via FaceTime. Prinsessan Estelle har en otroligt nära relation till sin farmor och hon älskar det enkla livet hemma hos sin farfar och farmor, skriver Svensk Dam.

När Estelle och Oscar är i Ockelbo blir deras vardag mer som vilket barns som helst, istället för den kungliga tillvaron på slottet. Där får syskonen uppleva en vardag utan kungliga plikter och nyfikna människor som iakttar dem. Men kronprinsessparet tar förstås de säkra före det osäkra och i nuläget får Estelle helt enkelt nöja sig med att ringa till sin farmor och se henne via FaceTime.

FOTO:Claudio Bresciani/TT

SENASTE NYTT!