TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Efter tragedin – dolda glädjebeskedet i hovets nya bild på kungaparet

02 apr, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Påskbilden på kungen och drottningen gör oss så lyckliga, för där finns ytterligare en familjemedlem.
Annons

Snacka om glad påsk för kung Carl Gustaf och drottning Silvia! Under helgen delade kungahuset med sig av en bild av kungaparet när de firade påsken i sitt älskade Storlien. De två sitter på en fäll iförda varma kläder, solglasögon och varsitt leende. Och de glada minerna kan man förstå, för mellan dem sitter nämligen deras älskade hund Brandie.

För den oinsatte kan det verka helt normalt att ha med sig sin vovve på fjällsemestern, men att den bayerske viltspårshunden skulle sitta mellan dem nu under påsk var ingen självklarhet för några månader sedan. Då drabbades Brandie av en halvsidig ansiktsförlamning, och i en intervju med tidningen Vi uttryckte kungen sin oro för sin fyrbente vän.

– Först trodde vi att hon krossat skallen när hon hoppade ur jeepen i somras. Men det är inget sådant, bara musklerna. Det kom på en halv dag: pang bara, sa han i intervjun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vid tillfället för intervjun hade Brandie en tid bokad för skiktröntgen, men de visste så mycket som att hon åtminstone inte hade ont av sin åkomma. Och nu verkar det onekligen som att Brandie lever livet på slottet med sin älskade husse.

– Brandie mår bra kan jag meddela, men i övrigt har jag inga kommentarer mer än att kungafamiljen är stora djurvänner och har haft många hundar, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef, till Expressen.

FOTO: Ibl, Kungahuset

Annons