Efter stilmissen: Nu skrattar alla åt Kate Middletons klänning

Kate Middleton bar en liknande röd klänning som Mia Farrow hade i skräckfilmen Rosemary's baby från 1968.

Det sades att Kate Middleton bar en röd klänning för att hedra prinsessan Diana då hon visade upp sonen Louis för världen. Men nu påpekas det att klänningen är identisk den Mia Farrow hade i den klassiska skräckfilmen Rosemary's baby som handlar om att hon föder djävulens son.

Den 23 april fick Prins William, 35, och hertiginnan Kate Middleton, 36, sitt tredje barn, en liten prins Louis, och förlossningen verkade ha gått galant. Det anmäkningsvärda  i det hela var dock att Kate bara sju timmar efter nedkomsten stod i en röd liten klänning med perfekt stylat hår, höga klackar och snygg ögonmakeup på trappen till St. Marys sjukhus i London och tog emot royalisternas jubel.

Detta gjorde många kvinnor förbannade. En del postade bilder på sig själva för att visa hur verkligheten ser ut efter en förlossning.

Jag ville bara skrika Kate nej!!! Jag förväntar mig inte att se en kvinna, efter att ha fött ett barn, posera i klänning, örhängen och höga klackar, skrev en kvinna till exempel.

Enligt vad som rapporterades då bar Kate en röd klänning för att hylla prinsessan Diana som enligt uppgift bar en klänning med liknande röd färg då hon mötte pressen efter att ha fött prins Harry, 33, 1984.

Men några dagar senare, den 26 april, skrev en person ett humoristiskt inlägg på Facebook, la ut en bild av en tärd Mia Farrow, 73, från skräckfilmen Rosemary’s baby intill en av Kate och William på trappen till sjukhuset och konstaterade:

Visste att jag hade sett den där klänningen nånstans tidigare

Rosemary’s baby är regissören Roman Polanskis stora genombrottsfilm från 1968 och en av de mest hyllade skräckfilmerna genom tiderna. Den handlar om hur Rosemary och hennes man flyttar in i en lägenhet i ett hus med dåligt rykte. Rosemary har otäcka mardrömmar om en hårig varelse med onda brinnande ögon som våldtar henne och hon hör underliga ljud.

Hon blir gravid men minns inget av hur det gick till och efter ett tag börjar hon misstänka att grannarna har mystiska planer för hennes bebis. Hon mår dåligt och har extremt ont under graviditeten. Efter förlossningen får Rosemary reda på att hennes grannar är med i en häxkult och att det är djävulens barn hon har fött.

I kommentarsfältet till Facebookinlägget har många visat sin uppskattning för iakttagelsen och taggat vänner. En följare har även skrivit:

Herrejävlar… Men jag gissar att hon är väl medveten om vad den där klänningen representerar, kulten hon gift in sig i ville ha en produkt från hennes livmoder. Och hon ger dem gladeligen det! Mörkt

På Youtube har därefter flera olika klipp lagts ut där med sekvenser från prinsparet på trappen blandade blandade med scener från filmen. Här är ett av dem:

https://www.youtube.com/watch?v=IGS-paEH_3k

Under klippet ovan har en person skrivit:

Louis, kort för Lucifer

En annan tillägger:

Antikrist är född

Och en tredje väver samman allt med orden:

Hmm… klänningen hon bar ska vara ett homage till Di´s klänning då hon kom hem med William från sjukhuset… MEN vissa spekulerar i att antikrist kommer att komma från walesiska kungahuset”.

När prinsessan Charlotte fyllde 3 år  den 2 maj firades hon med en bild från i hösten 2017 då hon började förskolan.

Efter den perfekt tajmade förlossningen kom Kate Middleton ut på trappan utanför Lindo Wing på St Mary's Hospital i Paddington, London, och visade upp sonen måndagen den 23:e April 2018.

Efter lunch gick William och hämtade den nyfödde sonens storasyskon George och Charlotte.

Prinsessan Charlotte charmade fotograferna då hon log busigt och vinkade åt dem.  

 Men nu är det tydligen färdig poserat för Charlotte som inte fick någon ny födelsedagsbild ens då hon fyllde 3 år den 2 maj 2018.

I början av september gick det brittiska hovet ut med att Kate var gravid med hennes och prins Williams tredje barn.

Kate Middleton och prins William har sedan tidigare barnen Charlotte, 2, och George, 4.

Prins William och prins Harry är bröder. 

Kate Middleton har precis som under hennes tidigare graviditeter, lidit av kraftigt illamående även under denna.

Prins William och hans Kate Middleton har delat med sig av nya bilder på sitt nyfödda tillskott, prins Loui.

Enligt The Mirrors läppläsare ska William ha frågat sin fru: – är du okej med honom?

William och Kate verkar oerhört lyckliga i sin bebisbubbla med prins Loui.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Mammornas raseri mot Kate Middleton efter bilderna: ”Jag ville bara skrika”

LÄS OCKSÅ: Här är de sju bästa nya skräckfilmerna just nu

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!