TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Efter stilmissen: Nu skrattar alla åt Kate Middletons klänning

02 maj, 2018 
AvOla Brising
Kate Middleton bar en liknande röd klänning som Mia Farrow hade i skräckfilmen Rosemary's baby från 1968.
Det sades att Kate Middleton bar en röd klänning för att hedra prinsessan Diana då hon visade upp sonen Louis för världen. Men nu påpekas det att klänningen är identisk den Mia Farrow hade i den klassiska skräckfilmen Rosemary's baby som handlar om att hon föder djävulens son.
Annons

Den 23 april fick Prins William, 35, och hertiginnan Kate Middleton, 36, sitt tredje barn, en liten prins Louis, och förlossningen verkade ha gått galant. Det anmäkningsvärda  i det hela var dock att Kate bara sju timmar efter nedkomsten stod i en röd liten klänning med perfekt stylat hår, höga klackar och snygg ögonmakeup på trappen till St. Marys sjukhus i London och tog emot royalisternas jubel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Detta gjorde många kvinnor förbannade. En del postade bilder på sig själva för att visa hur verkligheten ser ut efter en förlossning.

Jag ville bara skrika Kate nej!!! Jag förväntar mig inte att se en kvinna, efter att ha fött ett barn, posera i klänning, örhängen och höga klackar, skrev en kvinna till exempel.

Enligt vad som rapporterades då bar Kate en röd klänning för att hylla prinsessan Diana som enligt uppgift bar en klänning med liknande röd färg då hon mötte pressen efter att ha fött prins Harry, 33, 1984.

Annons

Men några dagar senare, den 26 april, skrev en person ett humoristiskt inlägg på Facebook, la ut en bild av en tärd Mia Farrow, 73, från skräckfilmen Rosemary’s baby intill en av Kate och William på trappen till sjukhuset och konstaterade:

Visste att jag hade sett den där klänningen nånstans tidigare

Rosemary’s baby är regissören Roman Polanskis stora genombrottsfilm från 1968 och en av de mest hyllade skräckfilmerna genom tiderna. Den handlar om hur Rosemary och hennes man flyttar in i en lägenhet i ett hus med dåligt rykte. Rosemary har otäcka mardrömmar om en hårig varelse med onda brinnande ögon som våldtar henne och hon hör underliga ljud.

Hon blir gravid men minns inget av hur det gick till och efter ett tag börjar hon misstänka att grannarna har mystiska planer för hennes bebis. Hon mår dåligt och har extremt ont under graviditeten. Efter förlossningen får Rosemary reda på att hennes grannar är med i en häxkult och att det är djävulens barn hon har fött.

Annons

I kommentarsfältet till Facebookinlägget har många visat sin uppskattning för iakttagelsen och taggat vänner. En följare har även skrivit:

Herrejävlar… Men jag gissar att hon är väl medveten om vad den där klänningen representerar, kulten hon gift in sig i ville ha en produkt från hennes livmoder. Och hon ger dem gladeligen det! Mörkt

På Youtube har därefter flera olika klipp lagts ut där med sekvenser från prinsparet på trappen blandade blandade med scener från filmen. Här är ett av dem:

https://www.youtube.com/watch?v=IGS-paEH_3k

Under klippet ovan har en person skrivit:

Louis, kort för Lucifer

En annan tillägger:

Antikrist är född

Och en tredje väver samman allt med orden:

Hmm… klänningen hon bar ska vara ett homage till Di´s klänning då hon kom hem med William från sjukhuset… MEN vissa spekulerar i att antikrist kommer att komma från walesiska kungahuset”.

FOTO: IBL

Annons