LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Efter pappans kungliga avslöjande – Meghan och Harry varnas

29 aug, 2018 
AvLotta Gray
Meghan Markle Prins Harry
Nu tar Meghan Markle och Prins Harry ett nytt steg kring hennes frispråkiga pappa. De ska nu möta honom med en ny pakt. En iskall tysnad för att få honom att sluta kommentera kring deras privatliv.
Annons

Det har länge varit turbulent kring Meghan Markle, 37, och hennes pappa, Thomas Markle, 74. Han har en tendens att prata vitt och brett om sin dotter och det uppskattas inte.

Han har placerats i frysfacket av Meghan och det kungliga, engelska hovet eftersom hans klumpiga uttalande inte faller dem i smaken. Nyligen uttryckte han att parets liv närmast kunde liknas vid en sekt.

– De är som en kult, som scientologerna, för de är så hemliga. De stänger dörren, drar ner gardinerna och stoppar fingarna i öronen så de inte behöver höra. Kanske har de ett hemligt handslag också. Du kan inte fråga dem en enda sak. De kommer inte att svara, berättade han nyligen till The sun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nu har alltså Meghan och maken, Prins Harry, 33, bestämt sig för att inte återkoppla på någon av hennes fars uttalande. De ska bygga en vägg av tystnad omkring honom och kommer inte numera kommentera något kring hans utspel medan livvakten Ken Wharfe säger att prinsparet borde veta bättre.

Annons

– Thomas är inte någon ointelligent man. Och de vet ju sedan länge att han är en man av folket, hans dotter gifte sig i i hovet och jag tror att hans uttalande beror på dålig rådgivning, säger han i Radar Online.

Meghan har ingen kontakt med sin pappa men står väldigt nära sin mor som planerar att flytta till England för att vara närmare sin dotter. Och hon tycker inte att det är rättvist spel mellan media och hennes pappa.

Men hon tänker inte lägga sig i eller instruera någon hur det ska gå till men Thomas har hamnat i en cirkel där han pratar om allt och det vet media om, berättar en källa till The sun.

FOTO: IBL

Annons