TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Efter hovets krisbeslut – Victoria bryter tystnaden om Madeleines graviditet

29 aug, 2017 
Malin Ljung
Efter hovets krishantering av prinsessan Madeleines graviditet – nu bryter kronprinsessan Victoria tystnaden om sin lillasyster.
Annons

Under söndagskvällen överraskade hovet rejält med att skicka ut ett pressmeddelande om att prinsessan Madeleine, 35, väntar sitt tredje barn tillsammans med maken Chris O´Neill, 43. I vanliga fall brukar liknande nyheter inte presenteras under kvällstid, och definitivt inte på en helgdag.

Förutom det så hör det inte till vanligheterna att presentera kungliga graviditeter i så tidigt skede – Madeleine beräknas föda först om sju månader.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi fick indikationer på att den här informationen började bli känd, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, till Expressen.

Trots det blixtsnabba beslutet om bebisnyheten verkar Madeleine mer än lycklig att få bli trebarnsmor.

”Chris och jag är lyckliga att få meddela att jag är gravid. Vi ser fram emot att fyra ska bli fem!”, skrev hon på sin Facebooksida.

Nu har även kronprinsessan Victoria, 40, uttalat sig om sin lillasyster graviditet. Trots att Madeleine själv inte vetat om graviditet särskilt länge har hon självklart redan delat med sig av glädjebeskedet till sin familj.

Under måndagen deltog Victoria i ett seminarium på World Water Week i Stockholm och pressen passade då på att fråga om hur det känns att få ytterligare ett syskonbarn.

– Det känns härligt, jag längtar, säger Victoria till Svensk Damtidning.

FOTO: Ibl

Annons