Efter hånen: Prins Charles till attack – för att stötta Meghan

Prins Charles stöttar sin svärdotter Meghan Markle efter att hon hånats av prinsvänner.

Det stormar i det brittiska kungahuset. Efter att Meghan Markle hånats öppet av svärfar prins Charles vän får hon nu backning – från just svärfar!

Ord och inga visor! Prins Charles, 69, vän, inredningsarkitekten Nicky Haslam, 78, gick häromdagen öppet ut och kritiserade den nyblivna hertiginnan Meghan Markle, 36. Nicky sparade inte på krutet utan klankade ner på både Meghans familj och klänningen hon bar när hon gifte sig med prins Harry, 33. Klänningen såg ut att vara gjord “av betong” enligt Nicky Haslam, och Meghan Markles pappa, Thomas Markle, beskrevs som en “klump” på grund av sin övervikt. Dessutom anser Nicky Haslam att Meghan inte kommer från en tillräckligt fin familj, utan en alldeles för “vanlig” familj.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Hu!

Nu kommer däremot prins Charles Meghan Markle till undsättning! Meghans svärfar planerar att ta Nicky Haslam i kragen och ge honom en utskällning som heter duga!

– Prins Charles kommer definitivt att prata med Nicky om hans åsikter om Meghan och hennes familj, eftersom det inte är okej, säger en källa med insyn till Hollywood Life och fortsätter:

– Charles har stört sig på vad som skrivits i pressen nyligen, och han tycker att det definitivt funnits en snobbig underton i vissa av sakerna som det rapporterats om, om än väldigt subtila.

Prins Harry får dessutom flashbacks från nyhetsrapporteringen kring hans mamma prinsessan Diana under 90-talet. Prinsessan Diana var inte heller accepterad av alla prinsvänner, och det var näst intill en häxjakt på henne i pressen.

– Harry har också varit väldigt oroad över den till synes oändliga strömmen av negativa historier kring Meghan, det gör honom riktigt ledsen, och han är rädd att media försöker knäcka Meghan precis på samma sätt som de gjorde med Diana. Charles och Harry kan ha lite inflytande över tidningarna, men de kan försöker kontrollera, till en viss utsträckning, vad deras vänner och familj försöker mata pressen med. Och med det i åtanke kan man garantera att Nicky får en åthutning av Charles.

Meghan Markle har verkligen inte haft en lätt tid sedan förlovningen med prins Harry i slutet av förra året…

Den 19 maj 2018 gifte sig prins Harry och Meghan Markle på Windsor Castle.

Inte ett öga var torrt under den romantiska ceremonin!

Meghan Markle bar en klänning från Givenchy.

Här möter de folket som man och hustru. 

Den första kyssen inför folket. 

Meghan hade även en lång slöja.

Klänningen var långärmad och slät med ett fem meter långt släp bakom sig. 

Slöjan hade blommor inbroderade som alla representerade länderna i det brittiska samhället. 

Efter ceremonin åkte paret ett varv med häst och vagn.

Överallt stod människor och vinkade till dem. 

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle hånas av prinsvännerna efter bröllopet: ”Är skrämmande”

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles plagg säljer slut direkt (igen!) – så blir populära byxan din

FOTO: IBL