Efter flytten – prins Harry och Meghans nya framtidsplan

I maj föddes prins Harrys och Meghan Markles son Archie.
Nu planerar familjen att köpa hus – i USA.
– Meghan saknar Kalifornien, säger en källa till Life & Style.

Prins Harry, 34, och Meghan Markle, 38, träffades sommaren 2016. Ett halvår senare bekräftades deras relation av det brittiska hovet och i maj 2018 gifte de sig med hela världens ögon på sig. Några månader efter bröllopet började gravidrykten att florera och det dröjde inte länge förrän nyheten var ute.

”Deras kungliga högheter, hertigen och hertiginnan av Sussex är väldigt glada att tillkännage att hertiginnan av Sussex väntar ett barn under våren 2019”, skrev Kensington Palace i oktober 2018 på sin officiella Twitter-sida.

I maj i år födde Meghan parets första barn, sonen Archie Harrison Mountbatten-Windsor. I en intervju kort inpå förlossningen berättade en tårögd prins Harry om sina känslor.

– Det var den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har varit med om. Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått.

Tvingades sluta skådespela

Den nyblivna lilla familjen bor just nu i Frogmore cottage, beläget 45 minuter från centrala London. Platsen har länge varit en del av det brittiska kungahuset och inför prins Harrys och Meghans inflytt renoverades huset för 35 miljoner kronor.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Meghan Markle är född och uppvuxen i USA och hade en lyckad skådespelarkarriär innan hon träffade prins Harry. För de stora massorna blev hon känd i rollen som Rachel Zane i serien Suits. Men karriären för den numera hertiginnan fick läggas på hyllan efter regler från det brittiska hovet.

Meghans mamma, Doria Ragland, 63, bor kvar i USA och ny ryktas hon få besök av dotter med familj. Men prins Harry och Meghan Markle verkar ha mer i åtanke än en vanlig semester.

Planerar husköp i USA

En källa till Life & Style berättar nämligen att paret pratar om att köpa hus i Malibu. Under den kommande resan till USA planerar de att åka på visningar och har redan siktat in sig på två fastigheter i olika områden.

– Meghan vet att hennes hem är i Storbritannien nu, men hon saknar Kalifornien, förklarar källan.

Vädret, stränderna och närheten till Meghans mamma sägs vara anledningen till att just Malibu ser ut att bli parets andra hem. Källan berättar även att paret även har som avsikt att mamma Doria ska bo i det nya huset.

FOTO: Dominic Lipinski/TT, Tim Rooke/TT