LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Efter 22 år: Prins Andrew återförenad med exfrun Fergie

20 okt, 2018 
AvOla Brising
Prins Andrew och hans exfru Sarah "Fergie" Ferguson sägs vara ett par igen.
De har redan flyttat ihop. Efter bilderna från prinsessan Eugenies bröllop undrar allt fler britter om prins Andrew tänker gifta om sig med ex-frun Fergie.
Annons

Efter att Prins Andrew, 58, och hertiginnan Sarah ”Fergie” Ferguson, 59, gifte sig den 23 juli 1986, fick de två döttrarna prinsessan Beatrice, 30, och prinsessan Eugenie, 28. Men äktenskapet höll bara i tio år och de skilde sig 1996 i efterdyningarna av att Fergie haft en otrohetsaffär med sin ekonomiske rådgivare John Bryan.

Efter skilsmässan levde Fergie länge på annan ort, men med åren bättrade hon på sitt skamfilade rykte och till sist flyttade hon tillbaka hem till ex-maken Andrew på Windsor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

2014 köpte de till och med tillsammans ett lyxigt semesterhus i skidorten Verbier, Schweiz, för häpnadsväckande 159 miljoner kronor, dit Fergie funderade på att flytta permanent för två år sedan.

Men det mesta tyder på att det framför allt är Andrew som i många år velat ha sin ex-fru tillbaka, för han övertalade henne till sist att stanna hos honom på Windsor. Dit brukar ex-makarna dessutom på helgerna bjuda hem sina båda döttrar till mysiga familjemiddagar.

Annons

Det har därför de senaste åren i omgångar gått rykten om att Andrew och Fergie är på väg att gifta om sig, men utlysningen av ett nytt bröllop har lyst med sin frånvaro på det brittiska hovets pressavdelning.

Senast ryktena verkligen tog fart var då Fergie i australiensisk radio 2016 berättade:

– Jag undrar alltid, är vi verkligen skilda? Vi är frånskilda för närvarande, men egentligen har vi aldrig lämnat varandra.

Och nu har det börjat pratas vitt och brett bland brittiska royalister ännu en gång. Detta efter att bilder från deras dotter prinsessan Eugenies bröllop som stod i helgen kommit ut.

Det faktum att Andrew och Fergie under hela ceremonin och efteråt åt gjorde sitt bästa för att nästan demonstrativt hålla sig på ett visst avstånd och knappt prata med varandra har gjort att många börjat undra vad det egentligen är de försöker dölja. Ännu mer för att de i vissa ögonblick inte riktigt klarade av att hålla uppe sina kyliga masker och den kärvänliga stämningen dem emellan sipprade ut. Något som enligt experter på både kroppsspråk och kungahuset syns tydligt.

Annons

På sajten Radaronline säger kroppsspråksexperten Judi James:

– Andrew har sett ut att vara ordentligt betuttad i sin ex-fru vid flera tidigare offentliga sammanhang, men nu hade han bestämt sig för att bara gå förbi henne i kapellet utan att nicka eller le.

Får många av dem som är initierade i etikettkoderna vid det brittiska hovet är detta dock egentligen ett verkligt bevis på att det åter är något mer än bara vänskap mellan ex-makarna. Och fansen håller helt med. En lycklig royalist kunde knappt bärga sig då hon skrev på Twitter:

”Är det någon mer än jag som tror att Andrew och Fergie i hemlighet är ett par igen?”

En annan fyllde i:

”Jaha prinsessan, jaha Sarah. Jag tycker du ska gifta dig med prins Andrew”

Kort efter bröllopet sågs dessutom Andrew och Fergie då de var ut och red tillsammans på de kungliga ägorna. Något som enligt uppgift gjort att massvis med brittiska royalister ber för att det snart kommer att stå ytterligare ett kungligt bröllop.

Ytterligare ett av alla kungliga fans twittrade nyligen:

”När ska prins Andrew och Fergie gifta om sig… det är uppenbart att de fortfarande är tillsammans”

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons