Drottningens glädje: Meghan Markle och Kate Middleton försonas

Drottning Elizabeths glädje efter återföreningen mellan Kate Middleton och Meghan Markle

Det har länge spekulerats i att Kate Middleton och Meghan Markle inte kommer överens. Enligt uppgifter ska hertiginnorna äntligen ha försonats – till drottning Elizabeths stora glädje.

Kate Middelton, 36, blev en del av den brittiska kungafamiljen och hertiginna i april 2011 när hon gifte sig med prins William, 36. I maj förra året välkomnades även hertiginnan Meghan Markle, 37, in i familjen när hon gifte sig med prins Harry, 34, framför vänner och familj med Kate och Williams två äldsta barn som tärnor.

Förra året gick det spekulationer i månader om att Kate och Meghan var i bråk med varandra. Allt ska ha dragit igång i samband med Megan och Harrys bröllop, då Kate ska ha gråtit när hennes dotter prinsessan Charlotte, 3, provade sin klänning till bröllopet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Det är US Weekly som rapporterar att det hela eskalerade när Meghan och Harry flyttade från Nottingham Cottage i London till Frogmore Cottage i Windsor, England – vilket är mycket längre ifrån Kensington Palace, där Kate och prins William, 36, bor.

Men en källa till US Weekly avslöjade i november förra året att det inte var något större bråk mellan de två hertiginnorna, men att de har en speciell relation.

– Är de bästa vänner? Nej. Pratar de med varandra varje vakna sekund? Nej. Hatar de varandra? Absolut inte, berättade källan när det kommit uppgifter om att svägerskorna inte kom överens.

De är två kvinnor med mycket press och stress och i ett rampljus som ingen kan relatera till, därför kommer de alltid ha ett band som ingen kan förstöra.

Samtidigt är de olika, och kanske klickar de inte alla gånger eftersom de kommer från två helt olika världar.

– Kate är britt och inte lika varm från början som Meghan är. Det är så hon är naturligt. Det har verkligen växt fram en kärlek och respekt mellan Kate och Meghan. De har bara olika sätt som de förhåller sig på vilket grundar sig i var de växte upp.

Julen läkte alla sår

Vid jul verkade hertiginnorna närmare varandra än någonsin. De gick till kyrkan tillsammans och enligt uppgifter till US Weekly var det uppenbart att de verkligen ansträngde sig för att visa värme för varandra framför kamerorna. Men bara att de var under samma tak under en högtid som denna visar på att de inte undviker varandra.

Relationen ska också ha blivit bättre efter att Kate och Meghan äntligen kunde sätta sig ner och prata med varandra om sina problem över julen.

Meghan ska ha gjort det klart att hon har känt sig nonchalerad av Kate. I sin tur öppnade Kate upp sig om att det kändes som att Meghan utnyttjade henne för att kunna klättra högre upp på den kungliga stegen.

Någon som är särskilt glad över att Meghan och Kate löste gammalt groll är ingen mindre än drottning Elizabeth.

– Hon har fått nog av allt drama. Hon ville desperat att Meghan och Kate skulle bli sams och hennes önskan gick igenom!, avslöjar källan för US Weekly.

LÄS MER: Hon är Meghan Markles okända dubbelgångare

LÄS MER: Kate Middletons mamma bryter tystnaden om prinsbröllopet

FOTO: IBL