TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Drottning Elizabeth, 92, sjuk – ställer in uppdrag

29 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Drottning Elizabeth har blivit sjuk och ställer in sina uppdrag.
Drottning Elizabeth är sjuk, och ställde igår in ett offentligt uppdrag enligt brittiska hovet.
Annons

Drottning Elizabeth är en flitigt arbetande kvinna, trots att hon i våras fyllde 92 år, men ibland blir även drottningen sjuk och måste ställa in sina åtaganden. Nu meddelar det brittiska hovet att hon drabbats av en “sommar-förkylning” och ställde således in sin medverkan under en gudstjänst i Sankt Paulskatedralen, London, igår.

– Drottningen känner sig dålig och har beslutat att inte medverka under morgonens gudstjänst i Sankt Paulskatedralen som markerar 200-års jubileet av Sankt Mikaels och Sankt Georgsorden, sa en representant för Buckingham Palace igår i ett uttalande enligt tidningen Cosmopolitan.

Drottningen ska inte ha behövt träffa en läkare utan vilar upp hemma i Buckingham Palace.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sist drottning Elizabeth ställde in på grund av sjukdom var kring julen 2016 då både hon och maken, prins Philip, 97, båda led av långdragna förkylningar.

Annars har det varit prins Philips hälsa som varit lite svajig den senaste tiden. Förra året pensionerades han efter att det hade meddelats att han ”inte var så pigg”, och i våras opererade prinsen sin höft. Men prins Philip är på benen igen och sågs senast förra veckan tillsammans med drottningen på hästpolo-tävlingen Royal Windsor Cup.

FOTO: IBL

Annons