TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Detaljen i Williams och Kates bild får följarna att häpna

17 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Prins Louis har blivit stor - det syns på Kate Middletons och prins Williams nya julkort
Kate och Williams årliga julkort har fått miljontals reaktioner och detaljen på bilden är verkligen urgullig!
Annons

Julen nalkas och det betyder att det är hög tid att skicka ut årets julkort – det gäller även för den brittiska kungafamiljen. Varje år tar Kate Middleton, 36, och prins William, 36, ett julkort tillsammans med familjen och nyligen släpptes årets foto.

På kortet syns Kate och William le stort mot kameran bredvid sina tre barn på en trädstam vid deras hem i Ammer Hall. Barnen prins George, 5, och prinsessan Charlotte, 3, ser urgulliga ut på bilden, men det är lilla prins Louis som skäl uppmärksamheten på fotot. Den sju månader gamla prinsen ger ett sött leende medan han tittar in i kameran och verkar trivas i mamma Kates famn. Kate har tidigare hintat om att Louis har växt mycket sedan han senast sågs i offentligheten, och visst syns det på bilden att han blivit större. I november ska Kate också ha berättat att alla tre barnen mår bra och att de ser fram emot julen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har börjat med alla sina julsånger och julgranarna kommer upp. Det är väldigt gulligt. Och Louis börjar bli stor. Jag kan inte förstå att han är typ sju månader nu. Han börjar bli en stor pojke, sa Kate i november rapporterar Elle.

Annons

Årets julkort har lagts ut av Kensington Palace på Instagram med texten:

“Hertigen och hertiginnan av Cambridge är glada att dela med sig av en ny bild på familjen”

Fotot har fått miljontals reaktioner och kommentarerna har strömmat in, många reagerar just på hur barnen har blivit stora och hyllningarna är många:

“Jag älskar det här familjefotot så mycket lycka”

“Jag älskar det här fotot, de ser alla så bra ut och väldigt glada, älskar folkets drottning Kate och hennes bästa familj!”

“Prinsessan Diana ler säkert någonstans från himlen… hennes ande finns med för alltid!! Jättebra foto!”

Även Harry och Meghan skickar julkort

Men det urgulliga familjefotot är inte det enda kungliga julfotot som lagts ut i år. Kensington palace la nyligen även ut Meghan Markle, 37, och prins Harrys, 34, första julkort som ett gift par. Det är ett vackert svartvitt foto, som är en ny bild från deras kungliga bröllop vid Frogmore House i maj. På den syns hertigen och hertiginnan av Sussex hålla om varandra medan de tittar upp mot fyrverkerierna.

Annons

På bildtexten står det:

“Hertigen och hertiginnan av Sussex är glada över att dela med sig av ett nytt fotografi från deras bröllop.”

Även det här kungliga julkortet möts av jubel från följarna:

“Så vackert ett ungt par börjar sitt liv tillsammans”

“Det är så romantiskt. Äkta kärlek vinner över allt.”

Men så finns det också de som har lite mer negativa åsikter, vissa menar att det är ett gammalt foto, och att ett julkort borde vara mer nytaget än så. Andra tycker att det är tråkigt att det knappt går att se vilka det är på bilden, med tanke på att paret står med ansiktena vända från kameran.

“Är mannen på bilden verkligen Harry? Jag tycker att du ska kunna se på varandra och stå mot människor, särskilt när du skickar en hälsning eller ett julkort till andra.”, skriver någon i kommentarsfältet på bilden.

Nej, folk verkar mer uppskatta julkort när kungafamiljen faktiskt tittar in i kameran. På Kate och Williams foto, där hela familjen tittar rakt in i kameran, så hintar en annan följare om just detta:

“BEDÅRANDE, glatt, genuint, vänligt och artigt att välja ett sådant passande foto som julkort som de faktiskt har ansiktet mot kameran/människor (och inte sina ryggar mot folk!)”

Se Kates och Williams julkort här:

FOTO: IBL

Annons